Ik wil een relatie: hoe je een begin maakt

Ik wil een relatie: hoe je een begin maakt

  • 17 jul 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Een liefdesvolle relatie; wie wil dat nu niet? Als je al langere tijd single bent dan wordt het wel weer een keer tijd om iemand te leren kennen die je hart verovert. Velen willen het, maar sommigen lijkt het maar niet te lukken. Hoe kan dit en wat kun je veranderen zodat je zo snel mogelijk een relatie krijgt? Hoe het kan dat je nog geen relatie hebt ligt vaak gedeeltelijk aan jezelf en voor een deel aan een gebrek aan geluk. Hoe moeilijk het ook is om iemand te vinden voor een relatie; op elk potje past een deksel. Gebruik deze snelle tips om zo snel mogelijk een relatie te krijgen

Meld je aan bij een datingsite of app

Om zo snel mogelijk een relatie te vinden is het zaak om in een korte tijd veel nieuwe mensen te ontmoeten. Dit kan in real life maar efficiënter is het om je aan te melden bij een datingsite of app. Als je vandaag nog bij geen enkele datingsite of app aangemeld bent dan laat je veel kansen liggen. Vrijwel iedere single in Nederland is actief op minimaal één dating app, met Tinder als de populairste applicatie om snel veel mensen te leren kennen. De populairste datingsite van Nederland is op dit moment Relatieplanet. Meld je bij beide aan en je maakt vandaag al een kans om de man of vrouw van je dromen tegen te komen. Dit zijn de drie beste datingsites van dit moment:

Gebruik social media

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven veel Nederlanders. Het is leuk en handig om op de hoogte te blijven van wat er om je heen gebeurt maar ook voor het vinden van een relatie is het geschikt. Laat merken dat je single bent door het aan te geven in je profiel. De kans dat iemand dan contact met je opneemt is dan een stuk groter. Je kunt ook zelf actief op zoek gaan naar andere singles. Direct reageren op een profiel is niet het meest effectief; beter reageer je op een bericht van de single en wacht op een reactie. Geen reactie betekent vaak geen interesse.

Laat je koppelen

Traditioneel kwamen veel stellen bij elkaar nadat ze voorgesteld waren door vrienden of familie. Dit gebeurt vandaag de dag minder maar nog steeds is het een snelle manier om in contact te komen met andere singles. Laat je daarom koppelen met andere singles zodat je de kans op een relatie snel vergroot.

Ga speeddaten

Als het online verhaal van de huidige datingwereld je niet zo aanstaat dan slinken je kansen enorm. Het potentiële aantal singles dat je tegenkomt is aanzienlijk minder als je geen enkele datingsite of app benut. Het betekent echter niet dat de kans op een relatie minimaal is. Je kunt namelijk ook gaan speeddaten. Je spreekt met een groep singles af in een café, kantine of privéruimte waarna je per single een aantal minuten de tijd krijgt om elkaar te leren kennen. Voor je het weet heb je meer dan twintig singles op een avond gesproken; misschien zelfs degene waar je een relatie mee krijgt.

Ga naar buiten

Je komt pas nieuwe mensen tegen als je deur uitgaat. Thuis op de bank blijven liggen helpt je niet om een nieuwe relatie te vinden. Begin met een hobby, een sport, doe vrijwilligerswerk of ga vaker stappen. Wat je ook doet; zodra je vaker buiten de deur bent heb je meer kans om iemand te ontmoeten voor een relatie.

Zoals je leest zijn er veel manieren om je aan een relatie te helpen. Stel jezelf open voor een relatie, zoek andere singles op en laat je helpen om je gelukkig te maken. Alleen jij kunt het begin maken, de rest komt aan op geluk en dat ligt in een klein hoekje.

Ik wil een relatie: hoe je een begin maakt
4.7 (93.33%) 3 stemmen

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven