Hoe verwijder je Happn zoals het hoort?

Hoe verwijder je Happn zoals het hoort?

  • 08 jul 1

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Genoeg singles tegengekomen in de Happn app maar zonder resultaat? Niet getreurd. Happn is eenvoudig te verwijderen; binnen enkele seconden is het geregeld. Of misschien heb je juist iemand ontmoet via Happn en wil je het nu een kans geven? Het krijgt pas echt een kans als je alle contacten met anderen stillegt en je volledige aandacht op die ene speciale single richt. Wat de reden ook is, dat je op zoek bent naar een manier om Happn te verwijderen dan zit je hier goed. Alleen de app van je smartphone of tablet verwijderen is namelijk niet genoeg.

De Happn app

Als je de Happn app al verwijderd hebt dan moet je deze jammer genoeg eerst weer downloaden. Dit kun je in Apple app store doen of in de Google Play Store. Om je Happn account te verwijderen is het nodig dat je inlogt op de app. Dit is de enige en juiste manier om je account te wissen zodat niemand je profiel tegenkomt op de dating app. Open de app als deze geïnstalleerd is op je apparaat.

Je account deactiveren

Als je je Happn account voorgoed vaarwel wilt zeggen dan log je in bij Happn en open je het menu. Dit menu is linksboven in het scherm te vinden met drie balkjes onder elkaar. Ga vervolgens naar Preferences en vervolgens kies je voor Need Help? Er wordt een nieuw menu getoond met als één van de opties “Deactivate My Account”. Klik hierop en bevestig je keuze. Je Happn profiel wordt gewist, al je contacten zijn verdwenen en je kunt niet meer inloggen op de app, tenzij je weer opnieuw een profiel wilt aanmaken.

De app verwijderen

De allerlaatste stap om afscheid te nemen van Happn is het verwijderen van de app. Druk de app een seconde en druk op het X symbool (iPhone) om de app te verwijderen. Bij een Android smartphone sleep je de app naar de prullenbak of kies voor de Verwijderen optie.

Beter dan Happn?

relatieplanetAls Happn je niet gebracht heeft wat je hoopte dat het zou brengen dan zijn je kansen nog niet verkeken. Er zijn immers nog veel meer dating apps en datingsites. Als je na Happn een andere dating app wilt proberen dan is Relatieplanet een uitstekende keuze. Bekend van reclames op televisies en radio is Relatieplanet bij veel singles bekend als een klassieke datingsite. Profielen swipen is er niet mogelijk maar als je van diepgang en serieuze singles houdt dan is dit “the place to be”.

Bezoek Relatieplanet

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Eén reactie

  1. Klaas Pruim 2 juli 2019 at 16:15 - Reply

    Beste Meneer mevrouw,

    De happn app werkt niet! Als ik hem wil verwijderen lukt niet want het loopt vast! Terwijl ik het alleen wilde proberen en kwam kom er wel achter dat ik nu plat gegooid word om apps te installeren van dating sites terwijl ik dit helemaal niet wil! Mijn telefoon is voor mij niet te gebruiken omdat het hinderlijk is en verwijderen onmogelijk omdat het vastloopt! Hoe moet ik dit oplossen?