Het uiterlijk: maakt het uit voor daten?

Het uiterlijk: maakt het uit voor daten?

  • 14 dec 1

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Het uiterlijk wordt door vrouwen belangrijk gevonden maar het is niet het allerbelangrijkst. Met een goed uiterlijk kun je sneller in contact komen met vrouwen maar dat betekent nog niet dat je een goed uiterlijk moet hebben om een aantrekkelijke vrouw aan te trekken. Zo werkt het niet. Vrouwen geven veel meer om de binnenkant; de persoonlijkheid, humor, goede manieren en ambitie (en geld). Dat is ook de reden waarom je soms de mooiste vrouwen hand in hand ziet lopen met mannen die er totaal niet bij passen. Het uiterlijk is belangrijk, maar vaak niet de doorslaggevende factor.

Wat willen vrouwen?

Vrouwen die op zoek zijn naar een man willen vaak het liefst iemand die ze van een veilige en stabiele omgeving kan voorzien. Vrouwen kijken verder dan mannen over het algemeen. Vrouwen verkiezen inhoud boven een goed uiterlijk. Een vrouw wil een man die zich volledig op haar richt zodat er een toekomst is voor de relatie en mogelijk zelfs kinderen. Dit is ook de reden waarom de meeste vrouwen geen interesse hebben in one night stands maar meer interesse hebben in een relatie. Vrouwen willen vriendschap, liefde en toewijding.

Vrouwen gebruiken het uiterlijk om erachter te komen wat voor type man je bent. Hoe je eruit ziet is dan wel van belang maar alleen om te bepalen van hoe ze denken dat je bent. Het is daarom goed om er altijd verzorgd uit te zien. Als je sport en gezond eet dan is dat te zien aan je uiterlijk. Vrouwen houden van mannen die goed voor zichzelf zorgen. Net zoals mannen dit ook belangrijk vinden. Kleed je ook naar het type vrouw dat je wilt krijgen. Als je een zakelijk type vrouw wilt ontmoeten dan is het niet verstandig om elke dag in een bermuda korte broek te lopen. De kleding is het eerste wat vrouwen zien en je op beoordelen. Hoe je je kleedt is onderdeel van de eerste indruk die je achterlaat.

Wat willen mannen?

Mannen kijken naar heel wat anders als ze op zoek zijn naar een vrouw. Mannen worden door het eigen testosteron om de tuin geleid. De drang naar seks kan soms tot een slechtere keuze leiden dan men eigenlijk wil. De man heeft van oudsher het doel om zich voor te planten en dat is het makkelijkst als je het probeert bij verschillende vrouwen. Toch gaan mannen niet zo ver dat ze het bij iedere vrouw proberen. Het nageslacht moet wel opgroeien bij een competente vrouw die kan zorgen voor de opvoeding. Onbewust zitten deze oergedachtes nog steeds in het hoofd van de huidige generatie mannen alhoewel het nu heel anders werkt.

In eerste instantie kijken mannen vooral naar het uiterlijk. Hoe jonger dan man, hoe meer er op het uiterlijk gelet wordt bij het kiezen van een partner. Wat je draagt, de vorm van je gezicht en hoe slank je bent is het eerste waar mannen naar kijken. Nog steeds laten veel mannen zich leiden door het uiterlijk. Zo komt het vaak voor dat mannen eerder een mooie vrouw kiezen die niet aardig is dan een lieve vrouw die er minder goed uitziet.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Eén reactie

  1. kees 26 maart 2017 at 15:38 - Reply

    Vrouwen vinden uiterlijk het ENIGE belangrijke, dus niet zo hypocriet doen svp. Als je er als een nerd uit ziet heeft een vrouw bij de eeste aanblik al besloten dat je nooit haar vriend zal zijn. Vrouwen kijken alleen naar het uiterlijk