HappyPancake

happypancake
HappyPancake is een nieuwe datingsite in Nederland, maar in het Noorden van Europa heeft deze dating al naam gemaakt. In de Scandinavische landen is deze gratis datingsite namelijk één van de grote spelers. Hoe men deze positie bereikt heeft? Door middel van het grote aanbod singles gecombineerd met het gebrek aan betalingen door de leden. Net zoals in Nederland houdt men er daar ook van om gratis te daten. Maar er is een maar; er zijn niet veel Nederlandse gebruikers. Daarom is een andere dating app op dit moment meer geschikt, welke meer Nederlandse leden heeft:

Bekijk deze dating app

Snel en gratis aanmelden

Het aanmelden is overal gratis maar het gaat erom wat je met dit gratis lidmaatschap kunt. Het goede nieuws is dat je bij HappyPancake heel veel kunt doen zonder te betalen. Bij Happy Pancake is men er namelijk van overtuigd dat liefde altijd gratis hoort te zijn. Daarom vraagt deze datingsite helemaal niets voor het gebruik van de website of app. Geen duur abonnement dat maandelijks verlengd wordt deze datingsite. Zonder kosten kun je zoeken naar liefde of een date en ook berichten versturen zonder een betalingen te doen. Het succes van de datingsite staat dan ook in verband met de gratis diensten die geleverd worden. Bij Happy Pancake maak je een profiel aan zoals op iedere andere dating app of website. In dit profiel kun je jezelf op je best tonen; met foto’s maar ook met een stukje begeleidende tekst. Vul ook de extra informatie in zodat de lezers al veel over je weten zonder ooit met je gesproken te hebben.

happy pancake nl

Niet vegen maar zoeken

Voor iedereen die het voortdurende geveeg op het scherm van de smartphone zat is heeft Happy Pancake een eenvoudige oplossing. Geen vegen maar gewoon zoeken; bij Happy Pancake kun je met behulp van de uitgebreide filteropties ook je match vinden. Waar je bij de swipe-afhankelijke apps alleen gesprekken kunt starten als er een match is hoeft dit bij de nummer één van Scandinavië niet. Je kunt iedereen die je leuk vindt een eerste bericht versturen; of er nu wel of geen match is. Dit biedt veel meer mogelijkheden voor singles die geen fotomodel zijn maar wel uitstekend in staat om originele berichten te versturen. Om zelf gevonden te worden in de zoekfunctie van de app of website is het nodig om je profielinformatie aan te vullen. Zo hebben andere singles meer kans om je te vinden.

Goed bereikbaar

Waar veel dating apps ervoor kiezen om alleen als app beschikbaar te zijn is Happy Pancake ook via de mobiele website te bereiken. Het is dus niet nodig om de app te downloaden als je liever gewoon inlogt via de website. Mocht je liever wel de app downloaden dan is deze in de Google Play Store of Apple App Store te vinden, afhankelijk van het merk van je smartphone of tablet.

Veilig blijven

Waar iedereen op moet letten bij een datingsite is hoe men met de veiligheid en privacy omgaat. Deze controle voeren wij zelf ook altijd uit bij de beoordeling van een datingsite. In het geval van Happy Pancake hebben we geconstateerd dat alles in orde is. Er zijn geen profielen in zoekmachines te vinden en er vindt een controle van de profielen plaats. Deze controle is broodnodig om mensen te weren die niets anders dan kwaad in de zin hebben.

De website van Happy Pancake is bovendien met een SSL-encryptie beveiligd waardoor alle gegevens verzonden via de website niet onderschept kunnen worden. Uiteraard geldt dat je er zelf ook alles aan moet doen om veilig te blijven. Zo wordt aangeraden om het berichtensysteem van Happy Pancake te gebruiken in plaats van je eigen email adres en andere persoonlijke gegevens. Als je iemand op een gegeven moment wat beter kent dan kun je alsnog je gegevens delen, doe dit echter niet te snel.

Bekijk deze dating app

Over de datingsite zelf

Happy Pancake heeft misschien een wat vreemde naam maar dat neemt niet weg dat deze datingsite snel furore maakt in Europa. Met vooral de gratis diensten in het achterhoofd is er eigenlijk ook geen reden om er niet lid te worden. Het is een nieuwe datingsite in Nederland en dat betekent dat er op dit moment nog niet veel leden bij je in de buurt zullen zijn. De verwachting is echter dat dit snel verandert nu HappyPancake vaker in de media voorbij komt. Zal deze dating app in Nederland net zo’n succes worden als in de Scandinavische landen? De tijd zal het leren.