Goede vragen om aan een vrouw te stellen (met doelen)

Goede vragen om aan een vrouw te stellen (met doelen)

 • 20 sep 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

vragen

De eerste dates met een nieuwe vrouw of meid zitten vol met spanning. Je doet je best om haar voor je te winnen maar ondertussen nemen de zenuwen het over en weet je niet wat je moet zeggen. De juiste vragen stellen op het juiste moment is waar het om draait als je het gesprek gaande wilt houden. De juiste vragen? Dit zijn de vragen die je helpen om je doel te bereiken

Alle vragen die je stelt hebben een doel. Er zijn vragen die je voor jezelf stelt, om meer over haar te weten te komen. Andere vragen stel je voor haar, om haar op het gemak te stellen. Zo zijn er voor verschillende doelen uiteenlopende vragen te stellen. Met iedere vraag probeer je namelijk iets te bereiken; ook al heb je het niet door. Dit zijn voorbeelden van wat je wilt bereiken met je vraag:

Haar comfortabel laten voelen

Door bepaalde vragen te stellen zoals hoe het met haar gaat en hoe haar dag was zijn ervoor bedoeld om haar comfortabel bij je te laten voelen. Je geeft haar daarmee in feite aan dat ze haar gevoelens, gedachten en ervaringen met je kan delen. Deze vragen laten zien dat je interesse in haar hebt.

 1. Lees je boeken?
 2. Luister je vaak naar muziek?
 3. Wat vond je de beste film ooit?
 4. Heb je een levensmotto?
 5. Wie kent jou het beste?
 6. Heb je broers of zussen?
 7. Heb je Netflix?
 8. Wie is je favoriete artiest?
 9. Wat staat er nog op je bucket list?
 10. Wat wil je in je leven bereiken?

Controleren of ze bij je past

Door vragen te stellen tijdens het gesprek leer je elkaar kennen en kun je erachter komen of ze bij jou past. Dit doe je door open vragen te stellen waarbij ze haar voorkeuren aangeeft, niet met gesloten vragen die je weinig informatie geven. De open vragen gebruik je om jouw voorkeuren te vergelijken met die van haar.

 1. Hou je van reizen?
 2. Waar wil je ooit nog op vakantie?
 3. Doe je aan een sport?
 4. Hoe relax je na een lange dag werken?
 5. Wat doe je voor werk?
 6. Drink je?
 7. Rook je?
 8. Heb je huisdieren?
 9. Kook je graag?
 10. Zou je ooit willen trouwen?

Haar laten lachen

stelSommige vragen kun je gebruiken om haar te laten lachen. Of het een “dom” grapje is over wat ze jou net verteld heeft of een vraag vol sarcasme; als het bij je past dan kun je vragen gebruiken om haar te laten lachen.

 1. Wie was je celebrity crush als tiener?
 2. Wat is je grootste “guilty pleasure”?
 3. Wat is het meest gênante moment in je leven?
 4. Heb je ooit gedaan alsof je een man was?
 5. Maak je duckfaces tijdens selfies?

Om het gesprek gaande te houden

Er zijn vragen die niet echt een doel hebben behalve het gaande houden van het gesprek. Dit zijn de vragen die je niet veel vertellen over haar voorkeuren maar kunnen haar wel op het gemak stellen of een inleiding zijn naar een ander onderwerp.

 1. Wat maakt je gelukkig?
 2. Waar ben je bang voor?
 3. Wat geeft je inspiratie?
 4. Waar ben je het meest dankbaar voor?
 5. Ben je goed in het bewaren van geheimen?

Haar tonen dat je interesse hebt

Als een date leuk verloopt dan wil je haar op een gegeven moment hints geven dat je haar leuk vindt. Je kunt het direct en recht voor de raap vertellen maar het is leuker als je het subtiel laat merken aan de hand van de vragen die je stelt.

 1. Heb je al plannen voor het weekend?
 2. Wat vind je leuk aan mij?
 3. Moet de man of de vrouw de eerste stap zetten?
 4. Wat vind jij een perfecte tweede date?
 5. Wat is volgens jou nodig voor een fijne kus?

Zoals je leest zijn er veel vragen die allen een ander doel hebben. Voor elk doel is er een set met vragen die je ervoor kunt gebruiken. Uiteindelijk gaat het er niet om welke vragen je stelt maar of je je doel bereikt. De beste vragen die je kunt stellen heb je niet van tevoren bedacht maar zijn aangepast op het gesprek dat je hebt. Deze vragen volgen het gesprek en gaan dieper in op het onderwerp.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Reageer