Gaypartner

gaypartner

  • Gratis aanmelden
  • Voor homoseksuele mannen
  • Via laptop of smartphone bereikbaar

Bezoek Gaypartner

We zijn er blij mee dat er voor elke niche wel een datingsite bestaat en daarom mogen ook de homoseksuele mannen natuurlijk ook niet ontbreken. In vergelijking met andere niches die we al met je hebben besproken (denk bijvoorbeeld aan daten voor ouderen of daten voor hoogopgeleiden), hebben de gayboys onder ons gelukkig heel veel keuze. Een van de voorbeelden is Gaypartner.be, inderdaad een Belgische site.

Dat neemt niet weg dat er een hoop Nederlandse mannen actief zijn op deze losbandige website en dat doen ze in dit geval wel een aantal specifieke doelen: ja, het doel is om een leuke man te ontmoeten, maar in dit geval, zit er ook meteen een spannende twist aan. Gaypartner.be is namelijk met name bedoeld voor de mannen die een avontuurtje zoeken. Ben jij daar wel voor in? Lees dan snel verder voor onze uitgebreide Gaypartner review.

Bezoek Gaypartner

Voor wie is het?

Uiteraard, Gaypartner.be is een platform dat van oorsprong voor homoseksuelen mannen uit België is bedoeld, maar toch zijn er inmiddels ook heel veel gelijkgestemden uit Nederland te vinden zijn op datingsite. Vrijgezelle mannen kunnen op deze datingsite op zoek naar een leuke date met andere mannen, maar let wel, veel mannen op deze site zijn redelijk losjes over de invulling van de date.

Zelf claimt de website voor allerlei soorten dates geschikt te zijn. Zo kun je op de site terecht voor een serieuze relatie, maar dat neemt niet weg dat spannende avonturen voor veel leden de belangrijkste reden is om de site te gebruiken.

Specifiek voor mannen bedoeld

Wel is het zo dat deze site zich voornamelijk richt op het mannelijk publiek en niet zozeer op vrouwen die op hetzelfde geslacht vallen. Zo wordt het in ieder geval wel heel specifiek en dat zal voor veel mannen reden zijn om zich aan te melden op Gaypartner. Over het algemeen zijn de mannen die actief zijn op deze site al lang en breed uit de kast, maar mocht je zelf twijfelende of zoekende zijn en op een kalme manier kennis willen maken met homoseksuele mannen, dan kan een website als deze misschien net een stapje te ver gaan.

Je krijgt namelijk meteen al de vraag op je dak of je ‘op zoek bent naar een jonge of een oude man’ en wordt er ook nadrukkelijk gecommuniceerd dat het gaat om ‘spannende ontmoetingen’. Wel dien je zelf minstens 18 jaar of ouder te zijn om gebruik te mogen maken van deze website. Het is uiteraard wel aan jezelf om te bepalen hoever je gaat op de site.

gaypartner

Hoe Gaypartner werkt

Qua opzet werkt het net even iets anders op Gaypartner dan je gewend bent. Zo heb je in dit geval Winks tot je beschikking. Wat dat betekent? Dat je een online flirt kan geven aan iemand en op die manier interesse toont. Het is dan aan de ander om daarop in te gaan. Op zich is zo’n feature niet heel ongebruikelijk, maar het is in ieder geval mooi meegenomen dat je op deze manier interesse kunt tonen in een andere man en zo aan het flirten kunt gaan. In veel gevallen in zo’n knipoog een laagdrempelige manier om het ijs te breken.

Eerst credits, dan chatten

Dat is maar goed ook, want ze werken hier met zogeheten creditpacks. Pas als je credits tot je beschikking hebt, kun je berichten naar andere leden sturen. Je kunt nog wel een korte openingszin versturen naar de ander, maar zodra dat gedaan is, gaan je berichten hier geld kosten. Dat betekent dus ook dat je saldo aan moet schaffen en dat elk bericht van je credits af wordt gehaald.

Het kopen van dit tegoed werkt overigens wel vrij simpel en kan via de meest gebruikelijke betaalmiddelen worden gedaan, zoals bijvoorbeeld iDEAL, een bankoverschrijving, of een betaling via je smartphone. Aangezien deze credits geld kosten, proberen zoveel mogelijk gebruikers op deze site zo snel mogelijk te communiceren buiten de website om.

Daarbij willen we je wel aanraden om nooit zomaar je contactgegevens uit te wisselen zonder dat je nog geen gesprek met iemand hebt gehad. Wees altijd voorzichtig.

Website, geen app

We hebben het immers over een website waar veel leden de ‘stoute schoenen’ aantrekken, zoals ze het zelf zeggen op de site. Gaypartner is dan ook een website en geen app. Door te werken met een kredietsysteem werkt het op deze site wel iets anders dan je gewend bent. De website zelf vinden we verder redelijk; het is geen hele slechte website, maar het is ook alles behalve bijzonder. Zo zijn een hoop dingen op de website nogal onduidelijk en had er wat ons betreft wel iets meer informatie op mogen staan zodat het voor iedereen duidelijk is hoe de site werkt.

Wat we erg goed vinden aan de site is dat er een 24/7 klantenservice is. Dat zien we bijna de meeste datingsites niet, dus dat vinden we een prima service. Houd er rekening mee dat telefonisch contact alleen tijdens kantooruren kan en dat de rest van de contact via e-mail verloopt.

Bezoek Gaypartner

Populaire datingsite

Dat er 1.6 miljoen bezoekers per maand zijn, zegt toch wel redelijk wat over de populariteit van Gaypartner.be in België en Nederland. De Belgische site zegt zelf dat er maandelijks voor meer dan 100 duizend berichten worden uitgewisseld tussen gebruikers en dat betekent dat er al met al wel aardig wat verkeer op deze site is.

Voor homoseksuele mannen die op zoek zijn naar een avontuur is Gaypartner.be dan ook een prima oplossing, onder meer omdat de doeleinden om gebruik te maken van deze site vrij duidelijk zijn, terwijl de doelgroep met Belgische + Nederlandse mannen op zich ook vrij uitgebreid is. Er zit dan ook een hoop potentie in datingsites die gericht zijn op homoseksuele leden en met Gaypartner hebben homomannen weer een welkome optie tot hun beschikking.