GayParship

gayparship

  • Gratis aanmelden
  • Voor een serieuze relatie
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek GayParship

Gay, hoogopgeleid en op zoek naar een serieuze relatie? Tegenwoordig zijn er vele datingsites te vinden op het internet. Voor hetero’s is deze vorm van een match vinden al heel gebruikelijk. Gelukkig zijn er nu ook meer en meer datingsites die dit voor homo’s en lesbiennes ook mogelijk maken. En zoals de naam van GayParship al doet vermoeden, is het een website die lijkt op de datingsite Parship voor hetero’s. GayParship maakt gebruik van een persoonlijkheidstest voor het vinden van matches. Via deze methode kan de pagina personen zoeken die het allerbeste bij jou passen. Dit voorkomt dat je door de profielen van ongeschikte leden moet bladeren: GayParship koppelt je aan personen die het beste bij je passen.

Persoonlijkheidstest GayParship

Inschrijven en kennismaken met deze datingsite is gratis. De inschrijving kost wel veel tijd, omdat je een persoonlijkheidstest moet invullen. De test is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek zodat er een goede match gemaakt kan worden op basis van persoonlijkheidskenmerken. Jouw matches, uiteraard mannen voor mannen of vrouwen voor vrouwen, worden gevonden aan de hand van deze uitgebreide test. Men kan zich zo een goed beeld vormen van jou en van degene naar wie je op zoek bent. Deze test en de bijbehorende testuitslagen zijn geheel kosteloos, en dus sowieso de moeite waard om eens te doen. Via het gegeven aantal matchingpunten kan je zien hoe goed de ander bij je past. Je krijgt voorstellen, maar kunt ook gemakkelijk zelf zoeken.

Bezoek GayParship

Mogelijkheden gratis en betaalde diensten

Je kan uiteraard een bericht sturen naar iemand, maar dit kan ook via een ijsbreker of een glimlach. De laatste twee opties zijn gratis en laagdrempelig en geeft de ander de mogelijkheid hierop te reageren. Reageren op berichten kan met een gratis account. Zelf kun je echter geen berichten versturen met een gratis lidmaatschap. Dit betekent dat één van de twee een betaald lidmaatschap moet hebben om in contact te kunnen komen met elkaar. Dit is niet vreemd. Bijna elke datingsite kost geld. Gelukkig kost het de wereld niet. Laten we eerlijk zijn, je mag er best wat voor over hebben om de liefde van je leven te ontmoeten toch? Onderaan de pagina vind je bij de woorden ‘prijzen & diensten’ precies wat de verschillen zijn tussen de gratis en betaalde functies van de GayParship datingsite.

Over GayParship

Per profiel kan je op deze site notities maken, zodat je geen interessante weetjes gaat vergeten. Overigens kan je op GayParship al veel informatie en artikelen op het gebied van liefde en daten lezen zonder dat je ingeschreven bent. De pagina is hoe dan ook al leuk om te bezoeken. GayParship is bekend, succesvol en heeft het Thuiswinkel waarborg. Veiligheid en service zijn belangrijke kenmerken van deze datingspagina. De klantenservice staat iedere dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wat betreft de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken. Parship is een grote partij die handmatig profielen checkt op echtheid en geen mensen toelaat die geen lid zijn van de datingsite. Hierdoor kun je redelijk anoniem actief zijn op de datingsite, zonder dat iemand erachter komt.