Gaybuddy

gaybuddy

  • Gratis aanmelden
  • Voor spannende sekscontacten
  • Via laptop of smartphone bereikbaar

Bezoek Gaybuddy

Gaybuddy is een website waar mannen in contact kunnen komen met andere mannen. De nadruk van deze contacten lijkt op het eerste gezicht vooral op spanning en avontuur te liggen met een niet erg subtiele seksuele ondertoon. De site ziet er netjes en overzichtelijk uit, maar de profielfoto’s die op de homepage worden getoond (en die waarschijnlijk om privacy redenen nep zijn) laten weinig aan de verbeelding over. Het aanmaken van een account is gratis en heel eenvoudig. Doordat Gaybuddy pas sinds 2016 bestaat, is het ledenbestand beperkt. Toch lijken er genoeg mannen te zijn die via deze site succesvol in contact zijn gekomen met gelijkgestemden.

Laagdrempelig en overzichtelijk

De site van Gaybuddy is zeker laagdrempelig te noemen. Inschrijven is gratis en ook een profiel aanmaken, lijkt niet veel moeite te kosten. Er worden niet veel eisen gesteld aan het opstellen van een account, dus je kunt er zelf voor kiezen of je de informatie summier wilt houden of niet. Mocht je er achter komen, dat deze datingsite toch niet is wat je zoekt, dan kun je je account ook weer gemakkelijk verwijderen. Om in contact te komen met andere mannen moet je credits kopen. Een bericht versturen kost je 1 credit. Dit is heel overzichtelijk en in feite houd je daarmee dus zelf de kosten in de hand.

Bezoek Gaybuddy

Hoe Gaybuddy werkt

gaybuddy prosZoals voor iedere datingsite het geval is, kun je met niet al te veel moeite ervaringen van gebruikers op internet lezen. Wat vooral voor het nodige wantrouwen zorgt, is de manier van ‘abonneren’ op Gaybuddy.nl. Wanneer je een gratis account hebt aangemaakt, kun je wel profielen bekijken, maar niemand actief benaderen. Betalende leden kunnen echter wel berichten naar jou sturen. Jij kunt daar pas op reageren als je ook een abonnement bent aangegaan. Dat betekent in het geval van Gaybuddy dat je credits koopt. Voor iedere reactie die je verstuurt, betaal je een credit. Deze werkwijze voorkomt dat er veel fakers aanwezig zijn en de leden gecontroleerd worden op echtheid. Waar je op ander gay datingsites met regelmaat geconfronteerd wordt met mensen met kwade bedoelingen of andere ongewenste activiteiten gebeurt dit veel minder bij een datingsite zoals Gaybuddy. Meestal worden dit soort datingsites door kwaadwillenden overgeslagen doordat er een vorm van betaling nodig is om berichten te kunnen versturen.

Geen Keurmerk Veilig Daten

Gaybuddy heeft geen keurmerk Veilig Daten. Nu hoeft dat niet per definitie iets te zeggen over de kwaliteit van de website. Er zijn überhaupt maar een handjevol datingsites die het keurmerk hebben en bovendien is dit keurmerk ook wat overrated. Het zou natuurlijk best kunnen dat de mensen achter Gaybuddy de profielen op hun site zo goed mogelijk controleren op echtheid. Het is alleen jammer dat daar geen duidelijkheid over wordt gegeven. De klantenservice zou wel naar eigen zeggen 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week bereikbaar moeten zijn. Maar of daar telefonisch contact mee wordt bedoeld of een mailbox waar je altijd een bericht kan achterlaten, wordt niet gespecificeerd.

Bezoek Gaybuddy

Algemene voorwaarden

Op de website van Gaybuddy kun je doorklikken naar de algemene voorwaarden. Hierin staan een aantal opmerkelijke artikelen, die je zeker goed moet doorlezen voor je een account aanmaakt. Zo staat er bijvoorbeeld dat je geen profielen mag dupliceren of voor andere doeleinden mag gebruiken dan eigen privégebruik. Dat is ook logisch. Echter, en dat is een belangrijk punt, staat er in een ander artikel dat je door een account aan te maken wel Gaybuddy toestemming geeft om de inhoud van jouw profiel te dupliceren, te vertalen en zelfs aan te passen voor andere doeleinden. Dat is wel iets om je goed te realiseren, voordat je jouw sexy profielfoto ineens overal tegenkomt. Zoals altijd geldt dat de algemene voorwaarden misschien wat overdreven worden om alle vormen van risico uit te sluiten voor de datingsite.

Betrouwbaar of niet

De betrouwbaarheid van Gaybuddy.nl is lastig te controleren. De algemene voorwaarden staan openlijk en dus voor iedereen zichtbaar vermeld. Of je deze voorwaarden wel of niet grondig doorleest, is altijd je eigen verantwoordelijkheid. Onthoud ook dat zowel positieve als negatieve ervaringen nep kunnen zijn. Daarom kun je misschien het beste je eigen oordeel vellen en zelf beslissen of Gaybuddy iets voor jou iets of niet.