G-Dating

g-dating
Dating voor lesbiennes en gay mannen; het is mogelijk bij G-Dating,. Het is dé lesbische, biseksuele en gay datingsite van Nederland en Vlaanderen voor het vinden van een gelijkgestemde match. Als datingsite is het een digitale ontmoetingsplek waar je terecht kunt als je niet meer alleen door het leven wilt. Laten we eerlijk zijn; samen is alles leuker toch? Dat is waar Girls Dating er voor je kan zijn. De datingsite helpt je om nieuwe – maar vooral leuke contacten – te leggen met mannen en vrouwen verspreid door Nederland.

“Dating voor gays en lesbiennes.” – G-Dating

Je bent homo, lesbisch of biseksueel en bent op zoek naar een date, relatie of vriendschap? G-Dating is naar eigen zeggen uitgegroeid tot een van de meest bezochte en gewaardeerde community’s voor de leukste singles van Nederland.

Bekijk de singles op G-Dating

De reviewscore van G-Dating

Pluspunten

 • Alleen voor gay singles
 • Handmatige controle profielen
 • Geen fictieve profielen

Minpunten

 • Premiumfuncties zijn niet gratis
 • Wereldwijd matchen niet mogelijk

Wij beoordelen G-Dating

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod singles
 • Prijzen

Wat is G-Dating?

Liefde vinden kan een uitdaging zijn in de datingwereld van vandaag. Als je lesbisch of homo bent, kan het soms onmogelijk lijken. Gelukkig hebben sommige datingsites zich volledig toegewijd om lesbiennes en homo’s te helpen bij het vinden van liefde in deze lastige datingwereld. G-Dating is zo’n datingsite.

G-Dating is een datingsite dat zich meer leent voor de kwaliteitsbenadering dan voor de kwantiteitsbenadering. Er zijn geen miljoenen leden lid en de leden zijn allemaal individueel gecontroleerd door de datingsite. Hoewel ze qua aantallen dus een veel kleinere datingsite zijn dan de bekende datingapps, vervullen ze een wel een leegte in de markt.

Bekijken op G-Dating

Aanmelden

Je kunt eenvoudig en snel contact leggen met wie je wil. Om iemand te vinden die bij je wensen past kun je de zoekfunctie gebruiken en zoeken op basis van interesses, eigenschappen en voorkeuren. Als je betaald hebt kun je ook gebruik maken van de FotoZapper om matches te krijgen en te bekijken. Je kunt ook uitgebreid zoeken zodat je bijvoorbeeld kunt filteren op alleen de vrouwen of mannen bij jou in de buurt. Dat is wel zo handig als je niet zit te wachten op een reistijd van meer dan een uur om bij je liefde te komen. Bovendien kun je alleen als betaald lid chatten met andere leden, dit kan niet als je gratis lid bent bij G-Dating.

Voor een date, relatie of vriendschap

Of je nu je je seksuele geaardheid wilt ontdekken of allang geen twijfels meer hebt; bij deze datingsite zit je goed. Alle mannen en vrouwen ouder dan 18 jaar zijn welkom op G-Dating, als je jonger dan 18 jaar bent dan moet je helaas nog even wachten. Je kunt er niet alleen terecht als je een date wilt, maar ook als je op zoek bent naar vriendschap.

Wie weet ontmoet je wel iemand waar je geen romantische toekomst mee wilt opbouwen, maar past de persoon goed bij je als vriend(in). Als je nog niet helemaal zeker over je geaardheid bent dan is G-Dating een veilige plek waar je er met anderen over kunt praten en je gevoelens kunt uitpluizen.

g-dating koppels

G-Dating prijzen

Het is niet nodig om direct je portemonnee te trekken als je lid wilt worden bij deze datingsite. Als je een datingsite tegenkomt waar dit wel het geval is, dan kun je deze trouwens beter overslaan. Bijna iedere datingsite biedt je de mogelijkheid om gratis de website uit te testen. Zo kun je een goed beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is, welke singles er te vinden zijn en of er leuke vrouwen tussen zitten waar je contact mee wilt. Dit alles zonder te betalen.

Pas als je écht contact wilt leggen met behulp van persoonlijke berichten is het nodig om te betalen. Bij G-Dating kan dit alleen als je VIP-toegang hebt, een betaald abonnement met meer functies en mogelijkheden dan het gratis lidmaatschap. Dit zijn de verschillen tussen het gratis lidmaatschap en VIP-toegang:

Functionaliteiten per toegangsvorm

OmschrijvingStandaardVIP
Gratis profiel aanmaken
FotoZapper matches bekijken
Profielen bekijken
Knipogen sturen
Foto’s plaatsen
Hoofdfoto’s bekijken
Persoonlijke berichten sturen
FotoZapper gebruiken
Verzonden berichten altijd leesbaar
Extra foto’s bekijken
Laatste bezoekers bekijken
Berichten lezen

Bekijken op G-Dating

G-Dating abonnement

Wil je niet betalen voor een datingsite? Dan is G-Dating wellicht niet de datingsite voor jou. Maakt het je niet uit om een kleine vergoeding te betalen voor een grotere kans op liefde? Dan is G-Dating het waard om te overwegen. Het VIP-lidmaatschap van G-Dating
is beschikbaar met een looptijd van 1, 2 of 4 maanden. Dit zijn de kosten van een VIP lidmaatschap:

 • € 29,99 voor 1 maand
 • € 39,98 voor 2 maanden (€ 19,99 p/m)
 • € 59,96 voor 4 maanden (€ 14,99 p/m)

g-dating fictief

G-Dating app en website

Terwijl de meeste datingsites inmiddels zijn overgestapt naar een applicatie voor smartphones en tablets, is G-Dating nog alleen via de website beschikbaar. Er is geen app beschikbaar om daarmee te daten op G-Dating. Het alternatief is de mobiele versie van G-Dating die mobielvriendelijk is. De datingsite is via de internetbrowser van je apparaat te bereiken. De G-Dating-website is daardoor op elk toesten te gebruiken: van smartphone tot tablet en laptop tot pc.

G-Dating is dus alleen beschikbaar via de website, niet als app. Dat betekent ook dat G-Dating niet in een appstore te vinden is. Er is geen Android- of iOS-app van G-Dating.

google playapp store

Veiligheid en privacy

GirlsDating is onderdeel van een groter netwerk dat Safe Dating Networks genoemd wordt. Als gevolg hiervan wordt je profiel ook getoond op de partnerwebsites om je op deze manier met meer singles in contact te brengen. In principe zwemt iedereen in dezelfde vijver maar lig je op een ander strand dan een ander. Voor veel singles is dit geen probleem maar mocht je niet getoond willen worden op deze partnersites dan kun je deze instelling uitschakelen. Let er dan wel op dat je dan door veel minder single vrouwen gevonden wordt.

Je hoeft niet bang te zijn dat je profiel opeens in een zoekmachine te vinden is. Alle partnerwebsites bieden alleen toegang tot de eigen leden, zonder lidmaatschap is het niet mogelijk om de profielen te bekijken. Het is dus niet dat je open en bloot met je profielfoto voor iedereen te vinden bent. Toch is het begrijpelijk dat je over je privacy nadenkt als je nog niet publiekelijk naar buiten bent gekomen over je geaardheid. Dat snapt iedereen. Mocht je het dus willen dan kun je het uitschakelen.

Wat je moet weten over G-Dating

G-Dating is één van de datingsites waar je voor kunt kiezen als lesbienne, homo of biseksuele single. Het is een datingsite waar je als vrouw meteen van de ander weet of deze ook lesbisch is. En als je een man bent dan kom je er alleen mannen tegen die ook geïnteresseerd zijn in mannen. Je hoeft niet meer te gissen, omdat het meteen duidelijk is. Het voorziet je van alle gemakken om zonder al te veel moeite in contact te komen met gelijkgestemden. Voor een date, relatie of vriendschap – wat jij wil.

g-dating

Veelgestelde vragen

Voor wie is G-Dating geschikt?

Wat is de minimumleeftijd van G-Dating?

Beoordeelt G-Dating alle aanmeldingen handmatig?

Wanneer is G-Dating opgericht?

Heeft G-Dating een app?