E-matching

ematching

  • Gratis aanmelden
  • Voor hoogopgeleide singles
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek E-matching

E-matching is een datingsite speciaal voor de hoger opgeleiden onder ons. Indien je als academicus of HBO-er serieus op zoek bent naar een relatie, dan ben je op deze datingsite op het juiste adres. Je vindt hier een duidelijke doelgroep, zodat je gemakkelijk en gericht op zoek kan gaan naar een ideale match. Uit onderzoeken blijkt dat het succes in de relatie raakvlakken heeft met het opleidingsniveau. Bij E-matching kun je singles op je eigen niveau vinden voor een duurzame relatie.

Met gratis inschrijving al veel mogelijkheden

Als je een gratis lidmaatschap hebt dan kun je altijd reageren op berichten die je van anderen ontvangt. Zelf kan je gratis contact leggen met drie leden. Als gratis lid bij E-matching ben je dus niet verplicht om een betaling te doen. Als je bijvoorbeeld zelf nooit het eerste contact legt, zoals veel vrouwen, dan is het niet eens nodig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Er is een goede zoekfunctie, zodat je gemakkelijk geschikte profielen vindt. Op basis van jouw zoekprofiel ontvang je altijd nieuwe matches via e-mail. En het mogelijk om jouw eigen inschrijving en instellingen op ieder moment te wijzigen.

Bezoek E-matching

Handige functies

Deze datingsite heeft diverse leuke en handige extra functies, zoals interessante contacten in ‘lijsten’ zetten, om al jouw leuke matches goed te organiseren. Ook het swipen van profielfoto’s is mogelijk, zodat je snel leden kan doornemen. En een goede foto kan je al veel vertellen. Elke dag stelt E-matching leden aan je voor, en de site geeft vele datingtips inclusief een digitaal magazine. Er is zelfs de mogelijkheid tot professionele coaching.

Lijstjes bijhouden

Zoals we al vertelden, je kan interessante profielen bewaren in de functie ‘lijsten’. Je kan leden favoriet maken, of indien de matches je niet bevallen kiezen voor ‘uitgesloten’. Alle profielen die je hebt bezocht zijn zichtbaar, en tevens zie je de leden die jouw profiel bekeken hebben.

Inschrijven is eenvoudig

E-matching laat echt enkel en alleen hoogopgeleiden toe, waardoor de kans op een match groter is, en met een gratis lidmaatschap kan je al een heel eind komen. Het inschrijven is gemakkelijk, en vragen overslaan mag. Vooraf vraagt men naar je voorkeuren, altijd handig als je een uitgesproken eisen hebt. met behulp van deze voorkeuren kun je gericht zoeken naar de single van je dromen. Uiteraard is het niet verstandig om je voorkeuren te scherp af te stellen zodat vrijwel geen enkele single verschijnt in de resultaten. Na je voorkeuren vraagt de site naar je achtergrond en naar jouw uiterlijk. Tot slot kan jij je interesses invullen. Vervolgens heb je nog de mogelijkheid om een zoektekst of oproep en foto’s toe te voegen. Dan kan het ‘daten’ beginnen. Je kan op E-matching ook diverse artikelen lezen over liefde en daten. Handig voor als je nog niet veel ervaring hebt in de dating wereld.

Bezoek E-matching

Over E-matching zelf

E-matching is er voor heterorelaties, maar tevens ook voor lesbische en gay relaties. De website hecht veel waarde aan de veiligheid van informatie over de leden. Het verwijderen of inactief maken van je profiel kan op elk gewenst moment. Dat is handig als je na een paar dates besluit om je profiel niet live wilt hebben op de datingsite. Je voorkomt hiermee scheve gezichten als je date erachter komt dat je nog actief bent op de datingsite. Ook zorgt de datingsite er zelf voor dat inactieve accounts niet meer worden weergegeven in jouw zoekresultaten. En aan de foto’s die je wil uploaden stelt E-matching hoge eisen. Alle foto’s moeten daarom door het team van de datingpagina goedgekeurd worden. De profielen op de website worden handmatig gecontroleerd. Dit voorkomt dat nepprofielen voet aan de grond kunnen krijgen op de datingsite. Alleen leden van 18 jaar en ouder worden toegelaten op de datingsite.

Deze bekende site heeft nuttige keurmerken

Al sinds 1998 is deze datingsite actief en succesvol. Door hun bekendheid wordt het aantal actieve leden alleen maar groter en groter. Elke dag melden zich ruim honderd leden zich aan. E-matching heeft inmiddels meerdere keurmerken, zoals het Keurmerk Veilig Daten en het Thuiswinkel waarborg. Je kan er dus vanuit gaan dat de datingsite voldoet aan meerdere gestelde eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, klantenservice en transparantie. De datingsite ook aangesloten bij de AVR. Dit is een keurmerk voor relatiebemiddeling. De helpdesk is zeven dagen per week bereikbaar voor als je vragen hebt. Al met al is E-matching een uitstekende datingsite waar je zonder veel poespas iemand kunt vinden die bij je past.