Disclaimer

Gratisdatingwebsite.com vertoont op deze website teksten, afbeeldingen en andere inhoud die gebruikers tot zich kunnen nemen. We behouden hierbij het recht om de inhoud te wijzigen of onderdelen te verwijderen wanneer wij dat willen zonder daarover aan iemand mededeling te hoeven doen. De informatie op Gratisdatingwebsite.com is bedoeld als vrijblijvend en is geen onderdeel van een overeenkomst. Deze disclaimer kan zonder voorafgaande mededeling wijzigen.

Aansprakelijkheid

Er wordt veel tijd besteed aan de inhoud van de website en om de informatie zo vaak mogelijk te actualiseren. Toch kan het in bepaalde gevallen voorkomen dat inhoud op de website niet onvolledig en/of onjuist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik van de informatie op deze website. De inhoud, teksten en andere informatie op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. De op Gratisdatingwebsite.com aangeboden materialen en gegevens worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Voor op Gratisdatingwebsite.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kunnen we ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom op de inhoud van de deze website liggen bij Gratisdatingwebsite.com. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van de materialen en informatie op deze website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Het is niet toegestaan om de website of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van Gratisdatingwebsite.com zonder schriftelijke toestemming op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken.