7 Dingen die je niet moet doen als je aan het daten bent

7 Dingen die je niet moet doen als je aan het daten bent

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

man baard

Daten is een spannend proces waarbij je binnen een kort tijdsbestek verschillende mensen ontmoet. Iedere keer ben je op zoek naar de welbefaamde klik tussen jou en je potentiële partner. Je krijgt een beeld van de persoon als je deze ontmoet en de ander ook van jou. Als je de persoon leuk vindt dan wil je graag een goede eerste indruk achterlaten. Er zijn dingen die je niet moet doen als je wil dat de ander je leuk vindt. Dit zijn de 7 dingen die je niet moet tijdens tijdens de date.

1. Vragen stellen over seks

Een onderdeel waarop het verkeerd kan gaan is de vragen die je stelt. Het is voor veel mensen een afknapper als je te vroeg over seksuele onderwerpen praat en vragen stelt. Als je nog niet intiem bent geweest dan is het geen onderwerp waar je over kunt praten. Richt je op de persoonlijkheid van de ander en breng ze niet in verlegenheid door vragen te stellen over seksualiteit.

2. Praten over exen

Het is niet verkeerd om te vragen naar vorige relaties maar ga niet in op de details. Vragen over exen moeten zoveel mogelijk vermeden worden en ook vragen over waarom relaties zijn uitgegaan. Veel mensen houden er niet van om het daar over te hebben. Als de ander het erover wil hebben dan laat deze het zelf wel merken door het ter sprake te brengen. Als ze het er niet graag over hebben dan is het mogelijk dat ze zich defensief naar je opstellen.

3. Alleen over jezelf praten

Wie heeft er niet een date gehad met iemand die alleen over zichzelf kon praten? Doe dit niet als je succes wilt hebben met daten. Het is vervelend om steeds naar iemand te luisteren die alleen maar over zichzelf praat. Het is prima om vragen te beantwoorden die over jezelf gaan maar begin niet steeds met praten over jezelf als de ander er niet om vraagt.

4. Over het verleden hebben

Iedereen heeft bagage die men meeneemt naar de volgende relaties. Het is echter niet iets waar iedereen makkelijk en open over praat. De meeste mensen praten pas over dit soort zaken als de relatie wat verder gevorderd is en men zich comfortabel bij je voelt. Het is daarom verstandig om niet te vroeg over vorige relaties te beginnen of het verleden van een persoon. Dit kan altijd op een later moment besproken worden als jullie elkaar beter kennen.

5. Geld als onderwerp bespreken

Het is voor veel mensen een afknapper als je te vroeg over financiële onderwerpen praat. Voor veel mensen is dit niet een taboe onderwerp waar men niet graag over praat met iemand die ze nog maar net kennen. De ander kan het idee krijgen dat je het alleen maar voor het geld doet of dat je meer waarde hecht aan het geld dat iemand heeft in plaats van de persoonlijkheid.

6. Teveel praten

Een date is een gesprek dat van twee kanten moet komen. Je kunt niet als enige continu het woord opeisen als je een date hebt. Het is één van de afknappers waar niet alleen vrouwen maar ook mannen zich aan irriteren. Geef de ander de ruimte om het gesprek te leiden als je relationele status je lief is.

7. Pochen en grootspraak

Het is niet verkeerd om je ambities en doelen te bespreken tijdens een date; dat is juist een interessant onderwerp. Het is echter een compleet ander verhaal als je continu pocht over wat je behaald hebt, hoe goed je bent en wat je allemaal wel niet kunt. Als er iets irritant is om naar te luisteren dan is het iemand die niet kan ophouden om zichzelf de hemel in te prijzen. Voorkom dat je overkomt als arrogant en wees bescheiden over jezelf.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven