Datingbord

datingbord

  • Gratis aanmelden
  • Voor spannende sekscontacten
  • Via laptop of smartphone bereikbaar

Bezoek Datingbord

Datingbord is er voor iedereen die sekscontacten wil leggen om het leven net iets spannender te maken dan normaal. Deze website is een verzamelplek van seksadvertenties en oproepen om gesprekken te hebben over seks. Je maakt er een grote kans op een sekscontact, Datingbord adverteert zelfs midden op de homepage met de garantie op sekscontact. Deze veelbelovende uitspraak is precies waar je op zit te wachten als je je aanmeldt bij een website zoals deze. Houdt er dan wel rekening mee dat je benadert kunt worden door een fictief profiel. Fysieke afspreken zijn met deze profielen niet mogelijk. Of je nu zin hebt in een avontuur om de dagelijkse sleur te doorbreken of een leuk gesprek om de verveling tegen te gaan; bij Datingbord kun je een oproep plaatsen om dit voor elkaar te krijgen.

Bezoek Datingbord

Is het wat voor jou?

Datingbord is alleen voor volwassenen toegankelijk, minderjarigen worden niet toegelaten tot de website. Dat kenmerkt direct het karakter van de website. Aangezien er veel over seks gepraat wordt en er zelfs overgegaan wordt tot seksafspraken is het niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Als je een relatie wil dan kan dit ook op Datingbord maar in alle eerlijkheid kun je dan beter een andere website kiezen. Datingbord is namelijk vooral voor vlugge contacten bedoeld met een seksdate als doel. Als stel ben je ook welkom; de deuren staan voor iedereen open op deze website. De website wordt verder voornamelijk bezocht door mensen uit Nederland en Vlaanderen. Of het wat voor je of niet heeft er vooral mee te maken of je het accepteert dat er fictieve profielen zijn. Als je dit niet leuk vindt dan kun je beter een andere seksdating website kiezen zoals één van de volgende:

Gecontroleerd en bevestigd: geen fictieve profielen bij deze seksdating websites.

Snel en gratis aanmelden

MegaMayaWat je bij iedere website tegenkomt is dat je je gratis kunt aanmelden. Dit geldt niet alleen voor de dating apps en traditionele relatiesites maar ook voor de sekswebsites. Deze gratis aanmelding geeft je de kans om zonder betaling de boel eens goed te testen en te bekijken of het wat voor je is. Zo kun je je ook bij Datingbord gratis aanmelden met behulp van je email adres en gegevens. Er wordt slechts om een klein aantal gegevens van je gevraagd waaronder je Nickname, geboortedatum en of je een man of vrouw zoekt. Direct na het invullen van je gegevens en het bevestigen van je email adres kun je rondkijken of er wat voor je tussen zit. Wees verstandig en vul eerst je oproep volledig in zodat anderen contact met je kunnen opnemen. Vergeet ook zeker niet je foto’s toe te voegen. Dit geeft je een veel grotere kans op contact. Dit hoeft niet perse een foto met je hoofd erop te zijn. Als je liever wat anoniemer op de website actief bent dan kies je een foto waarop je niet te herkennen bent. Dit is geen probleem op deze website waar veel leden liever anoniem blijven.

Volledig gratis?

Waar je je gratis kunt aanmelden is de website niet helemaal gratis. Er moet immers een manier zijn voor de website om de kosten te dekken. Voor niets gaat de zon op. De manier waarop Datingbord dit doet is door middel van credits. Dit hebben we zelf niet geprobeerd maar als je credits koopt dan kun je in principe van alle functies gebruik maken. Op de website is in ieder geval te lezen dat er op je bankafschrift geen enkele vermelding komt te staan van Datingbord. Dit zorgt ervoor dat niemand erachter komt dat je deze website bezoekt en je volledig anoniem blijft.

Oproepjes

Datingbord werkt met een lijst met oproepjes. Deze zijn afkomstig van mannen en vrouwen waarin ze zich aanbieden voor bepaalde doelen. Zo zie je bij een oproep direct wat de woonplaats van de persoon is, de relatiestatus en of de persoon naar een man of vrouw op zoek is. Natuurlijk is er ook ruimte voor de tekst van de oproep zelf. In deze tekst geeft iedereen aan wat men precies zoekt. Neem contact op met de persoon door te reageren op de oproep; voor je het weet beland je tussen in een ondeugend gesprek met iemand die je op Datingbord ontmoet hebt. Verder zijn de oproepen niet alleen op een computer te bekijken maar ook op de tablet of smartphone; zo blijf je op elk moment van de dag op de hoogte van je berichten.