Datingacties voor januari 2018: Goede datevoornemens worden beloond

Datingacties voor januari 2018: Goede datevoornemens worden beloond

  • 08 jan 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

voeten kussen

Het nieuwe jaar is begonnen: een goed moment om weer op zoek te gaan naar een partner. Met Dating Sunday achter de rug kijken we uit naar wat de maand januari nog meer te bieden heeft voor de Nederlandse single. Januari is een drukke maand voor de datingsites die allen vechten om de aandacht. Alle singles hebben goede voornemens om in 2018 de liefde van hun leven te vinden. Laten we hopen dat dit iedereen lukt. Aan de acties van de datingsites zal het in ieder geval niet liggen. Voor de maand januari hebben diverse datingsites speciale acties georganiseerd zodat jij voor een dubbeltje op de eerste rij kunt zitten. Dit is wat de maand januari voor je in petto heeft:

Lexa: 3 dagen gratis Full membership

Lexa begint het jaar met een verleidelijke actie. Bij inschrijving in de maand januari kun je namelijk 3 dagen gratis daten. Dit is geen standaard aanbieding maar alleen geldig in de maand januari. Iedereen is welkom bij Lexa; jong, oud, gay of hetero. Mocht je Lexa een keer willen proberen dan is dit de aanbieding waar je op hebt zitten wachten.

Looptijd: 3 t/m 31 januari

Bezoek Lexa

e-Matching: 3 gratis contacten + videochat

Datingsite e-Matching heeft in de maand januari een kennismakingsactie waarbij je drie gratis contacten krijgt. Deze actie is alleen deze maand geldig. Bovendien kun je gratis gebruik maken van de videochat functie met webcam ondersteuning. E-Matching richt zich op de doelgroep met een hoog opleidingsniveau; voor hbo’ers en academici.

Looptijd: 3 t/m 31 januari

Bezoek E-matching

50Liefde: korting op lidmaatschap

Datingsite 50Liefde biedt alle nieuwe gebruikers in de maand januari een aanbieding om de diensten voor een aanzienlijke korting te proberen. Gedurende deze maand kun je 10 dagen alle betaalde functionaliteiten uitproberen voor slechts € 4,99. Dating 50Liefde richt zich op de 50-plusser.

Looptijd: 3 t/m 31 januari

Bezoek 50liefde

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven