Daten in de buurt? Dit zijn de apps die een buurt date mogelijk maken

Daten in de buurt? Dit zijn de apps die een buurt date mogelijk maken

  • 17 aug 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Geen zin om het hele land door te rijden voor een date die het achteraf niet waard was? Door de opkomst van de dating apps is dat niet meer nodig. Al deze dating apps zijn ontwikkeld om mensen samen te brengen aan de hand van de fysieke locatie. Meer meer dan een miljoen Nederlandse singles die actief zijn op deze dating apps is de kans groot dat veel van deze gebruikers niet ver bij uit de buurt verwijderd zijn. Waarschijnlijk is er iemand net als jij nu ook op zoek naar een date in de buurt. Dit zijn de apps die je moet hebben voor een date in de buurt.

Badoo

badooAls het op de locatie gebaseerde dating apps aankomt dan is er keuze genoeg. De vraag is echter niet echt wat nu de mooiste dating app maar welke dating app als bovenuit steekt als je bij je in de buurt wilt daten. In de meeste gebieden van Nederland is Badoo de app met veel Nederlandse singles. Er zijn maar weinig singles die Badoo niet kennen; bijna iedereen heeft er ervaring mee. Bij Badoo kun je bij je in de buurt zoeken met geavanceerde filters. In tegenstelling tot veel andere apps kun je bij Badoo zelf contact opnemen met een andere single. Je hoeft dus niet zoals bij anderen eerst een match te hebben. Het grote aanbod singles in de buurt gekoppeld met het eenvoudige contact leggen is reden genoeg om Badoo op de eerste plek te zetten.

google playapp store

Tinder

tinderEigenlijk heeft deze dating app geen introductie nodig. Wie kent Tinder niet? Misschien dat je er nog nooit over gehoord hebt als je onder een steen geleefd hebt maar anno 2017 is verder iedereen bekend met de dating app. Dat je zoekt op een app voor daten in de buurt is waarschijnlijk niet omdat je Tinder nog niet kent, eerder omdat je iets anders wilt dan Tinder. In deze lijst met dating app neemt Tinder de tweede plek in beslag. Het grote aantal leden en de gebruiksvriendelijkheid zijn doorslaggevend om Tinder hoog in het rijtje te plaatsen.

google playapp store

Happn

HappnWat veel mensen nog niet weten is dat Happn bijna net zoveel gebruikers als Tinder heeft. De dating app met de roots in Frankrijk timmert hard aan de weg. Het is de dating app die ontwikkeld is om daadwerkelijk mensen bij je in de buurt te ontmoeten. Zoeken in lijsten is er niet bij, je ziet alleen de singles die je in het echte leven tegengekomen bent. De leuke jongen in de trein of de meid op de sportschool? Als het een single is dan kom je deze tegen in de Happn app. Alle singles die je in een straal van 250 meter tegenkomt worden getoond op je tijdlijn. Met andere woorden, alleen de single die bij je in de buurt zijn geweest kun je benaderen. Bekijk het profiel en laat een like achter als de persoon je bevalt. Je kunt pas met de single chatten als er een wederzijdse interesse is. De derde plek is weggelegd voor Happn; niet omdat de app slechter is dan de andere twee maar alleen om het minder leden heeft. Voor buurt dating is het echter de app bij uitstek. De aandacht ligt nadrukkelijk op “bij je in de buurt”.

google playapp store

In de buurt?

Daten met singles in je buurt is niet moeilijk. De dating apps kunnen namelijk “zien” waar je bent. Met behulp van GPS weet de app precies waar je bent. Je exacte locatie wordt niet bekendgemaakt door de app maar wel waar je je ongeveer bevindt ten opzichte van een andere gebruiker. De positie van de andere gebruiker wordt namelijk ook vastgelegd in de app. Jij kunt op deze manier zien hoe ver de ander bij je vandaan is en de ander ziet hoever jij uit de buurt bent. Dat de app weet waar je bent is niets om je zorgen over te maken. Iedereen doet het en velen met succes.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven