Daddyhunt

Vrouwen die op zoek zijn naar een sugar daddy hebben op Daddyhunt niets te zoeken. Deze dating app richt zich volledig op mannen die op zoek zijn naar een vadertype man en andersom. Inmiddels is er voor vrijwel iedere doelgroep een app en Daddyhunt is ook weer zo’n app die zich op een kleine groep doelgroep richt. Daddyhunt is eerste gay dating en social networking app ontwikkeld voor Daddies en Daddy lovers. Jammer genoeg heeft Daddyhunt niet veel Nederlandse gebruikers. Daarvoor is een Nederlandse dating app meer geschikt, bijvoorbeeld LexaGay.

Bezoek LexaGay

Voor wie is het?

daddyhunt appHet is een gemeenschap waar oudere gay mannen op zoek gaan naar jongere gay mannen. Of deze nu zelf meer ervaring willen, oudere mannen sexy vinden of meer willen leren maakt niet uit; de dating app Daddyhunt voorziet al deze mannen van voldoende chatplezier. De gratis gay dating app is meer dan alleen een plek om te chatten en andere mannen te teasen. Natuurlijk kun je berichten uitwisselen en jezelf op de meest sexy foto’s tentoonstellen maar het draait er niet alleen om de seks. Het platform is er van oorsprong voor bedoeld om kennis te maken met ervaren mannen. Het social media karakter van de app laat dit duidelijk zien. Desalniettemin wordt ook deze app veelvuldig gebruikt om sekscontacten te hebben. Daddyhunt is er voor mannen ouder dan 18 jaar.

Social media karakter

Je kunt allerlei aspecten van je leven laten zien binnen de app. Zo kun je ook je vakantiefoto’s online zetten zodat iedereen het kan bekijken maar ook kun je deze privé delen met de mannen die je leuk vindt. Net zoals de bekende social media apps kun je bij Daddyhunt andere mannen volgen. Of deze nu bij je uit de buurt komen of aan de andere kant van de wereld wonen maakt niet uit. Iedere keer dat één van de personen die je volgt een foto online plaatst dan ontvang jij hier een melding van.

Hoe werkt Daddyhunt?

De werkwijze van Daddyhunt komt overeen met de andere gay dating apps. Zoals overal kun je ook bij deze app je eigen profiel invullen en foto’s toevoegen. Je kunt zoeken naar leden bij je in de buurt maar ook op andere plekken in de wereld. Als er iemand tussen zit die je hart sneller laat kloppen dan kun je een bericht sturen maar ook kun je de persoon volgen.

google playapp store

Premium

Uiteraard moeten ook de makers van Daddyhunt ergens inkomsten vandaan halen. Dat doet men door een Premium lidmaatschap aan te bieden. Met dit lidmaatschap krijg je de beschikking tot meer features, zodat je het uiterste uit je ervaring kunt halen. Bij Daddyhunt betekent dit dat je met een Premium abonnement twee keer zoveel mannen kunt bekijken als in de gratis versie. Hiernaast kun je verder terug gaan in de gesprekken, zien wie er online is en mannen op andere locaties bekijken. De kosten voor een maand zijn 9.99 dollar en 89.99 dollar voor een jaarlijks lidmaatschap.

Over Daddyhunt

Daddyhunt staat nu al een aantal jaren en is in 2014 van start gegaan om de Daddy doelgroep te koppelen. Met meer dan een miljoen profielen is het geen klein gebruikersaantal voor een specifieke doelgroep zoals deze. De dating app is beschikbaar voor Android en iOS apparaten.