Chatroulette tips voor mannen

Chatroulette tips voor mannen

  • 04 okt 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

chatroulette tips

Chatroulette was de eerste webcamsite om te chatten maar ondertussen zijn er al tientallen klonen beschikbaar met vrijwel dezelfde en extra opties. Ieder jaar verschijnen en verdwijnen er een aantal en het is moeilijk om op de hoogte te blijven welke op dit moment het populairst is. Wat al deze chatroulette websites is gemeen hebben is dat je kunt videochatten met andere gebruikers. In wereld die gedomineerd wordt door mannen is het niet makkelijk om contact te leggen met vrouwen.

Man en vrouw: de verschillen

Het is nogal een verschil als je een man bent of een vrouw op de chatroulette websites. Waar je als vrouw alle aandacht krijgt van de gebruikers is het voor een man moeilijk om iemand te vinden die geïnteresseerd is in chatten. De kans is groot dat je voornamelijk mannen tegenkomt op de websites en al deze mannen zijn op zoek naar een vrouw. Als man zijnde betekent betekent het veel “Next’en” totdat je iemand gevonden hebt om mee te chatten.

Bepaal je doel

Wat je wilt doen op de chatroulette website bepaalt wat de beste aanpak is. Je kunt uren verspillen en nog geen succes hebben maar je kunt ook gericht op zoek gaan zodat je minder tijd kwijt bent. Zo zijn er een aantal dingen die je kunt doen om de kans op succes te vergroten. Ten eerste is het belangrijk dat je weet wat je op de chatroulette wilt vinden. Is dit tijdverdrijf, interesse in de levens van mensen aan de andere kant van de wereld, vriendschap, liefde of virtuele sekscontacten?

Kies een strategie

Wat je ook doet, het is belangrijk dat je een strategie hebt om ervoor te zorgen dat je niet direct weggeklikt wordt. Laten we eerlijk zijn, vind jij het leuk om met iemand te chatten die saai en onbewogen naar het laptopscherm kijkt? Dit soort gebruikers worden bijna instant weg geklikt door de gebruikers van de chatroulette sites. Hoe voorkom je het? Door anders te zijn dan anderen of jezelf anders te presenteren dan de rest. Het gaat erom dat je een unieke manier vindt waardoor de kijker niet meteen doorgaan naar de volgende. Daarbij mag je zo creatief mogelijk zijn. De één speelt een gitaar, de ander houdt een bord in de lucht; kies iets wat bij je past of waar je goed in bent. Alleen als je opvalt kom je met anderen in gesprek, niet als je zonder inspiratie naar het scherm zit te staren.

Liefde vinden?

Als het je doel is om op chatroulette de liefde van je leven te vinden dan is de kans groot dat dit niet de makkelijkste opdracht is. Je wordt namelijk maar weinig gekoppeld aan leden uit de buurt. Als je geen problemen hebt met een lange afstandsrelatie, of als je dit juist wilt, dan is chatroulette een optie. Bedenk je wel dat je als man niet veel vrouwen tegenkomt. Als je ze al tegenkomt op de website dan heeft de vrouw de mannen werkelijk voor het uitkiezen. Dit betekent dat je nog beter je best moet doen om de vrouw over te halen om niet verder te klikken naar de volgende gegadigde. Voor liefde ben je beter af bij één van de andere datingsites die je op deze website vindt. Een voorbeeld is de Relatieplanet datingsite.

Wat je niet moet doen

Wat je niet moet doen is meteen beginnen over seksueel getinte onderwerpen. Als je dit doet dan weet je vooraf al dat het gesprek niet lang gaat duren. Als je een vrouw vindt die daar wel over wil praten dan is het een uitzondering op de regel. Houdt het netjes en begin niet over seks als je succes wilt hebben. Complimenten geven mag, maar niet als het over seks gaat. Als een vrouw actief is op chatroulette dan krijgt ze elke minuut verzoeken voor seksuele handelingen op de camera en wordt ze lastig gevallen door de ontelbare seksuele handelingen van mannen die de jongeheer meteen tevoorschijn halen. Dat is niet wat de meeste vrouwen willen. Als een relatie je doel is dan pak je het anders aan door lief te zijn, complimenten te geven en haar een leuk en misschien zelfs diepgaand gesprek te laten ervaren.

Chatroulette voor seksafspraken

Het lijkt er misschien op dat chatroulette de perfecte website voor het regelen van een seksdate is maar na enkele uren klikken kom je er al snel achter dat het niet zo werkt. De kans op een seksdate via chatroulette is minimaal. Als een seksafspraak je doel is dan zijn deze datingsites veel meer geschikt.

Gecontroleerd en bevestigd: geen fictieve profielen bij deze seksdating websites.

Als je op chatroulette zit met het doel om vrienden te maken en leuke gesprekken te hebben met willekeurige personen dan is humor en lachen de sleutel tot succes. Maak plezier en maak het anderen naar hun zin. Complimenten geven hoeft niet eens als je vrienden wilt maken. Als je laat zien dat je gelukkig bent door veel te lachen en grappen te maken laat je mensen langer naar je webcam kijken. Vertel wat je zoekt op chatroulette en misschien maak je er vrienden voor het leven.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven