BuzzArab

buzzarabOp zoek naar een leuke date of partner? De datingwereld is niet altijd even makkelijk. Zeker als moslim is het soms lastig om andere moslim-singles te vinden. Gelukkig is daar BuzzArab, een populair datingplatform onder moslim-singles. De datingapp is volledig gratis te gebruiken en heeft inmiddels veel leden wereldwijd. Dit kan een geweldige plek zijn om te beginnen met je zoektocht naar een relatie. Moslim singles kunnen lid worden van de site, maar BuzzArab staat ook open voor mensen van andere religies die een moslimpartner willen vinden.

Kom je weinig Nederlanders tegen op BuzzArab? Dat komt omdat BuzzArab voor Nederlandse moslims niet de populairste datingsite is. Daarom raden we eerder deze datingapp aan:

Bezoek deze dating app

Voor wie is het?

BuzzArab is er voor iedereen die op zoek is naar een vriendschap, date of relatie. De app richt zich op moslim-singles, maar ook als je niet moslim bent, kun je je aanmelden voor de website. Toch is het merendeel van de leden op BuzzArab moslim. Het maakt ook niet uit wat je seksuele voorkeur is, maar de meeste leden van BuzzArab zijn op zoek naar een heteroseksuele relatie. Daarnaast vind je hier singles in allerlei verschillende leeftijdsgroepen.

Het fijne aan BuzzArab is dat de datingsite veel actieve leden heeft. Zo zijn er wereldwijd wekelijks zo’n 50.000 actieve leden. Verder zijn er meer mannen dan vrouwen te vinden op de website. Zo is zo’n 68% van de leden een man en 32% van de leden een man. De meeste BuzzArab gebruikers wonen in landen met een moslimmeerderheid, zoals Marokko, Egypte, Algerije en Saoedi-Arabië, maar een groot deel van leden woont ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden en de Verenigde Staten.

Chat. Meet. Date. Love.

Hoe werkt het?

Je kunt je eenvoudig aanmelden bij BuzzArab. Je kunt een account aanmaken met je e-mailadres, maar dit kan ook via je Facebook of Google account. Daarnaast is een account verificatie vereist. Dit kan tot 12 uur lang duren. Je kunt op twee verschillende manieren verifieerd worden. Dit kan via Facebook of door te betalen. Facebook verifieert dat je ten minste 18 jaar oud bent en dat je ten minste 30 vrienden op Facebook heeft. Maak je geen zorgen, BuzzArab zal niets op je Facebook plaatsen.

Om via een betaling je account te verifiëren, moet je €1,- betalen. De betaling is eenmalig en zal niet worden herhaald. De verificatie van de accounts is nodig om iedereen een veilige en fijne ervaring te garanderen. Door leden om een verificatie te vragen, weet je zeker dat elk lid een echt persoon is en dat elke persoon slechts één profiel heeft.

Verder kun je een aantal persoonlijke gegevens opgeven, zoals je geslacht, relatie voorkeur, geboortedatum, locatie en de talen die je spreekt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om extra informatie over jezelf op te geven zoals je etnische achtergrond, religie en opleiding.

Profielen bekijken en berichten sturen

In contact komen met andere BuzzArab-leden is eenvoudig. Je kunt de zoekfunctie gebruiken om andere leden te vinden en je kunt ook door je feed bladeren voor aanbevelingen van mensen die overeenkomen met jouw persoonlijke voorkeuren. Om een bericht aan iemand te sturen, open je het profiel van een BuzzArab gebruik en scrol je naar beneden. Daar vind je een blauwe knop met de tekst ‘Bericht verzenden’. Vervolgens opent er een pop-upvenster waarin je een bericht kunt typen.

Durf je niet direct een bericht te sturen, dan kun je een profiel ook aan je favorietenlijst toevoegen. Deze knop vind je naast de berichtenknop.

buzzarab app

Gratis en betaald

BuzzArab is volledig gratis te gebruiken. Zo kun je chatten, zoeken naar andere profielen, berichten sturen en leden aan je favorietenlijst toevoegen zonder iets te betalen. Het aanmaken van een account is gratis en alle functies zijn volledig gratis te gebruiken. Dit is wat BuzzArab onderscheidt van vele andere datingsites. BuzzArab is volledig gratis en zal ook volledig gratis blijven. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van alle functies om je zoektocht naar een partner zo eenvoudig mogelijk te maken.

App en website

BuzzArab heeft een website en een app die je kunt gebruiken tijdens je zoektocht naar de liefde. De app is gratis te downloaden en het is beschikbaar voor zowel Android- als Apple-apparaten. Je kunt een account aanmaken via de website en de app. Het handige van de BuzzArab app is dat je constant toegang hebt tot de app waar je ook bent. De desktopversie en de app hebben vergelijkbare functies.

Voor- en nadelen

Over het algemeen krijgt BuzzArab een zeer hoge positieve waardering van de gebruikers en er zijn weinig tot geen slechte recensies over BuzzArab te vinden. Het verificatieproces van BuzzArab heeft geleid tot een pool van singles die alleen uit echte mensen bestaat. Dit is dan een ook van de meest genoemde voordelen door BuzzArab gebruikers. Er zijn weinig bots, nepprofielen en oplichters te vinden op BuzzArab, wat de gehele date-ervaring zeer plezierig maakt.

Een ander groot voordeel van BuzzArab is dat de app volledig gratis te gebruiken. Dit is een groot verschil met andere datingsite waar je uiteindelijk altijd wel wat moet betalen om gebruik te kunnen maken van alle functies van de app.

Veiligheid en privacy

Omdat BuzzArab een religieuze datingsite voor moslims is, zijn er een paar dingen verboden. Zo is het gebruik van ongepast, racistisch, vernederend of beledigend taalgebruik verboden en daarnaast mag je geen foto’s van iemand anders gebruiken. De site verbiedt het iedereen ook om persoonlijke contactgegevens op hun profielen te delen. Doe je dit wel, dan wordt je account direct verwijderd. Hiermee kan BuzzArab de privacy van alle gebruikers garanderen.

Daarnaast maakt BuzzArab gebruik van een veilige SSL-verbinding, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je persoonlijke gegevens volledig beschermd zijn. Heb je verdere klachten of opmerkingen, dan heeft BuzzArab een contactpagina waar je een bericht kunt schrijven. Een sitebeheerder neemt na een paar uur contact met je op om het probleem op te lossen.

Wereldwijd team

BuzzArab is een zeer geslaagde datingapp voor moslim-singles. BuzzArab wordt gerund door een enthousiast team uit de Verenigde Staten, Marokko, Algerije, Egypte en Canada. Het hoofdkantoor bevindt zich in San Francisco. In de afgelopen twee jaar zijn er meer dan 5000 succesverhalen door BuzzArab ontstaan. Wil jij ook jouw grote liefde ontmoeten, probeer BuzzArab dan uit.