Bi Love

bi love

  • Gratis aanmelden
  • Alleen voor vrouwen
  • Via website bereikbaar

Bezoek Bi Love

Voel jij je als vrouw wel eens aangetrokken tot andere vrouwen? Misschien heb je wel een relatie met een man, maar fantaseer je toch af en toe over vrouwen? Dat is helemaal niet gek, want uit onderzoek is gebleken dat bijna 60% van de vrouwen bi-gevoelens heeft. Soms kan het lastig zijn om deze gevoelens of verlangens te onderzoeken, maar bij BiLove ben jij aan het juiste adres.

Op deze datingsite voor vrouwen is het mogelijk om met andere vrouwen te daten. In een volledige veilige omgeving met vrouwen die naar hetzelfde op zoek zijn als jij. Ontdek je gevoelens, deel ervaringen met andere vrouwen of verleg je grenzen: Bi yourself en Bi happy.

Alleen voor vrouwen

BiLove is volledig bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar andere vrouwen. De site is gericht op vrouwen die er al 100% zeker van zijn dat ze op vrouwen vallen, maar ook voor vrouwen die nog in de beginfase zitten om hun bi-gevoelens te ontdekken. Bij BiLove vind je vrouwen met dezelfde gevoelens voor vrouwen. Je komt er dus in contact met vrouwen die hetzelfde als jou willen ontdekken.

Het grote voordeel van BiLove is dat je alleen maar met vrouwen in contact komt die hetzelfde willen, er is daardoor een grote kans op een match. De enige echte voorwaarde om lid te worden van Bilove? Je moet ouder dan 18 jaar zijn om je te kunnen aanmelden.

Bekijken op BiLove

Hoe werkt het?

Bilove is een datingplatform om het eerste contact te leggen tussen twee vrouwen. Want daar zijn datingsites immers voor bedoeld. De aanmelding bij Bilove is erg gemakkelijk. Je registreert je account met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Er wordt gevraagd wat je woonplaats is en in welke straal jij een partner wilt zoeken.

Daarnaast wordt er ook gevraagd kort iets over jezelf te vertellen en natuurlijk een leuke foto van jezelf te plaatsen. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail waarin je een link moet aanklikken om je account te bevestigingen.

Profielen bekijken, knipogen versturen en live chatten

Ben je ingelogd, dan zie je een overzicht van profielen van leden die zijn ingelogd. Een profiel wordt getoond met een foto en een kort tekstje. Ben je nieuwsgierig? Dan kun je op zo’n profiel tikken om meer over die interessante dame te weten te komen. De profielen zijn doorgaans voorzien van meer informatie over de vrouwen, althans, als ze dat hebben ingevuld.

Je kunt ook in de zoekbalk typen waarnaar je op zoek bent en vervolgens worden er een aantal gebruikers voor je getoond. Vind je een vrouw leuk? Stuur dan een knipoog. Met een betaald abonnement kom je erachter wie jou een knipoog heeft gestuurd. Ook kun je met een betaald lidmaatschap meerdere foto’s uploaden, berichtjes sturen en live chatten.

Heb je een leuke klik met iemand? Plan dan een leuke date. Ga bijvoorbeeld ergens koffie drinken, door de stad wandelen of samen naar een concert. Het is altijd verstandig om de eerste date op een openbare plek te plannen. Ook kun je op BiLove een hele lijst met tips vinden die je het beste advies geven over daten.

pros bilove

Prijzen

De gratis versie van BiLove is erg beperkt, dus je wordt daarom in de richting van een betaald abonnement gestuurd. Ben je op zoek naar een gratis dating app? Dan is BiLove niet geschikt voor je. Je kunt met een gratis lidmaatschap namelijk niet profielen van andere leden bekijken en berichtjes sturen.

Vind je het niet erg een maandelijks bedrag te betalen en de website en organisatie van BiLove draaiende te houden? Dan volgen hierbij de kosten van een betaald lidmaatschap:

  • €38,85 voor 3 maanden
  • €59,70 voor 6 maanden
  • €79,95 voor 24 maanden

App en website

Terwijl de meeste datingsites inmiddels zijn overgestapt naar apps, is BiLove nog enkel via de website beschikbaar. Er is dus geen app die je kunt gebruiken. Het alternatief is de mobiele versie van BiLove, die via de internetbrowser van je apparaat te bereiken is. De BiLove-website is hiermee op vrijwel elk apparaat te gebruiken: van smartphone tot tablet en laptop tot pc.

Bekijken op BiLove

De voordelen en nadelen

BiLove krijgt op verschillende reviewplatforms een gemiddelde van ongeveer 7. De voordelen die door gebruikers vooral genoemd worden? BiLove is een van de weinige datingsites specifiek bedoeld voor biseksuele en lesbische vrouwen, dit maakt het natuurlijk erg gemakkelijk om gelijkgestemden te vinden.

Daarnaast vertellen veel vrouwen dat het platform als een veilige plek aanvoelt om te experimenteren en uit te vinden wat die biseksuele gevoelens voor hen betekenen. Praten met andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten, geeft vooral ook duidelijkheid over hun eigen situatie. En dat alleen is al waardevol genoeg voor velen.

Een groot nadeel wat genoemd wordt, is dat er nog steeds profielen van heteromannen zijn te vinden en nepprofielen. Over het algemeen krijgt de datingsite vooral positieve reviews en komt het over als een oprechte dating site voor lesbische vrouwen. Zo kun je ook een aantal succesverhalen lezen van vrouwen die op leuke dates zijn geweest, oprechte verbindingen hebben gemaakt of zelfs een partner hebben ontmoet.

Privacy

BiLove neemt je privacy in acht. De gegevens die je de website toevertrouwd worden goed beschermd en nooit voor commerciële doeleinden gebruikt of doorgespeeld aan derden. BiLove raadt je altijd aan een fictieve naam te kiezen en een nieuw emailadres aan te maken. Daarnaast heeft BiLove een veilige SSL-verbinding, dat kun je zien aan het slotje aan het begin van het adres. Dit betekent dat de gegevens die je als bezoeker verstuurt op de website veilig zijn.

Een date site voor vrouwen, die op zoek zijn naar leuke vrouwen.

Over BiLove

BiLove werd in 2011 opgericht als een datingsite voor biseksuele en lesbische vrouwen. Bilove maakt veel gebruik van het woord bischierig: een samentrekking van de woorden biseksualiteit en nieuwsgierig, in het Engels ook wel bi-curious genoemd.

BiLove is opgericht voor vrouwen die dus nieuwsgierig zijn naar hun biseksuele gevoelens en dit verder willen ontdekken en onderzoeken. Een groot aantal Nederlandse dames fantaseert wel eens over andere vrouwen, dus waarom zou je dit niet gaan onderzoeken in een veilige omgeving als BiLove?

Met meer dan 60.000 leden is BiLove goed op weg om een van de grootste datingsites voor biseksuele vrouwen te worden. De datingsite heeft de laatste jaren aardig wat geadverteerd om nieuwe leden te werven. Zo heb je advertenties en commercials voorbij zien komen in de Telegraaf en BNN.