Bi Love

bi love
Voel jij je als vrouw wel eens aangetrokken tot andere vrouwen? Misschien heb je wel een relatie met een man, maar fantaseer je toch af en toe over vrouwen? Dat is helemaal niet gek, want uit onderzoek is gebleken dat bijna 60% van de vrouwen bi-gevoelens heeft. Soms kan het lastig zijn om deze gevoelens of verlangens te onderzoeken, maar bij Bi Love ben jij aan het juiste adres.

“Een date site voor vrouwen, die op zoek zijn naar leuke vrouwen.” – Bi Love

Op deze datingsite voor vrouwen is het mogelijk om met andere vrouwen te daten. In een volledig veilige omgeving met vrouwen die naar hetzelfde op zoek zijn als jij. Ontdek je gevoelens, deel ervaringen met andere vrouwen of verleg je grenzen: Bi yourself en Bi happy.

Bekijk de singles op Bi Love

De reviewscore van Bi Love

Pluspunten

 • Alleen voor vrouwen
 • Handmatige controle profielen
 • Exclusief voor vrouw-vrouw dating

Minpunten

 • Premiumfuncties zijn niet gratis
 • Wereldwijd matchen niet mogelijk

Wij beoordelen Bi Love

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod singles
 • Prijzen

Wat is Bi Love?

Bi Love is een datingplatform om het eerste contact te leggen tussen twee vrouwen. Want daar zijn datingsites immers voor bedoeld. In het specifiek is Bi Love bedoeld voor vrouw-vrouw dating, oftewel daten tussen vrouwen onderling. De aanmelding bij Bi Love is erg gemakkelijk. Je registreert je account met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Er wordt gevraagd wat je woonplaats is en in welke straal jij een daten of partner wilt zoeken.

Daarnaast wordt er ook gevraagd kort iets over jezelf te vertellen en natuurlijk een leuke foto van jezelf te plaatsen. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail waarin je een link moet aanklikken om je account te bevestigingen.

Bekijken op Bi Love

Aanmelden

Ben je ingelogd, dan zie je een overzicht van profielen van leden die zijn ingelogd. Een profiel wordt getoond met een foto en een kort tekstje. Ben je nieuwsgierig? Dan kun je op zo’n profiel tikken om meer over die interessante dame te weten te komen. De profielen zijn doorgaans voorzien van meer informatie over de vrouwen, althans, als ze dat hebben ingevuld.

“Profielen met foto’s krijgen 10 tot 15 keer meer reacties.” – Bi Love

Je kunt ook in de zoekbalk typen waarnaar je op zoek bent en vervolgens worden er een aantal gebruikers voor je getoond. Vind je een vrouw leuk? Stuur dan een knipoog. Met een betaald abonnement kom je erachter wie jou een knipoog heeft gestuurd. Ook kun je met een betaald lidmaatschap meerdere foto’s uploaden, berichtjes sturen en live chatten.

Heb je een leuke klik met iemand? Plan dan een leuke date. Ga bijvoorbeeld ergens koffie drinken, door de stad wandelen of samen naar een concert. Het is altijd verstandig om de eerste date op een openbare plek te plannen. Ook kun je op Bi Love een hele lijst met tips vinden die je het beste advies geven over daten.

pros bilove

Bi Love prijzen

De gratis versie van Bi Love is erg beperkt, dus je wordt daarom in de richting van een betaald abonnement gestuurd. Het gratis lidmaatschap is er eigenlijk alleen maar goed voor om het platform te testen – meer niet. Met dit lidmaatschap kun je bijvoorbeeld wel profielen bekijken, zoeken in je regio en winks ontvangen, maar deze niet beantwoorden. Dat is wel mogelijk met een Premium lidmaatschap. Dit zijn de verschillen tussen het gratis en Premium lidmaatschap:

Functionaliteiten per lidmaatschap

OmschrijvingGratisPremium
Gratis profiel aanmaken
Zoeken in regio
Profielen bekijken
Knipogen sturen
Foto’s plaatsen
Hoofdfoto’s bekijken
Persoonlijke berichten sturen
Foto’s alleen toegankelijk voor vrienden maken
Privealbums bekijken als je bent uitgenodigd
Boven in de zoekresultaten verschijnen
Extra foto’s bekijken
15 nieuwe contactverzoeken per dag
Chatten
Berichten lezen
Voorrangsbehandeling bij helpdesk

Bekijken op Bi Love

Bi Love abonnement

Ben je op zoek naar een gratis datingapp? Dan is Bi Love niet geschikt voor je. Vind je het niet erg een maandelijks bedrag te betalen en de website en organisatie van Bi Love draaiende te houden? Dan is het Premium abonnement het lidmaatschap om te overwegen. Dit lidmaatschap is beschikbaar met een looptijd van 3, 6 of 12 maanden. Dit zijn de kosten van een betaald lidmaatschap:

 • €49,95 voor 3 maanden (€ 16,65 p/m)
 • €59,95 voor 6 maanden (€ 9,99 p/m)
 • €69,95 voor 12 maanden (€ 5,83 p/m)

Bi Love app en website

Terwijl de meeste datingsites inmiddels zijn overgestapt naar apps, is Bi Love nog enkel via de website beschikbaar. Er is dus geen app die je kunt gebruiken. Het alternatief is de mobiele versie van Bi Love, die via de internetbrowser van je apparaat te bereiken is. De Bi Love -website is hiermee op vrijwel elk apparaat te gebruiken: van smartphone tot tablet en laptop tot pc.

Bi Love is dus alleen beschikbaar via de website, niet als app. Dat betekent ook dat Bi Love niet in een appstore te vinden is. Er is geen Android- of iOS-app van Bi Love.

google playapp store

Veiligheid en privacy

Bi Love neemt je privacy in acht. De gegevens die je de website toevertrouwd worden goed beschermd en nooit voor commerciële doeleinden gebruikt of doorgespeeld aan derden. Bi Love raadt je altijd aan een fictieve naam te kiezen en een nieuw emailadres aan te maken. Daarnaast heeft Bi Love een veilige SSL-verbinding, dat kun je zien aan het slotje aan het begin van het adres. Dit betekent dat de gegevens die je als bezoeker verstuurt op de website veilig zijn.

Bi Love krijgt op verschillende reviewplatforms een gemiddelde van ongeveer 7. De voordelen die door gebruikers vooral genoemd worden? Bi Love is een van de weinige datingsites specifiek bedoeld voor biseksuele en lesbische vrouwen, dit maakt het natuurlijk erg gemakkelijk om gelijkgestemden te vinden. Er blijkt ook een grote vraag te zijn naar vrouw-vrouw dating. Volgens onderzoek heeft ruim 40 procent van de vrouwen weleens met een andere vrouw gezoend, wat aangeeft dat veel vrouwen zich close voelen met vrouwen.

Daarnaast vertellen veel vrouwen dat het platform als een veilige plek aanvoelt om te experimenteren en uit te vinden wat die biseksuele gevoelens voor hen betekenen. Praten met andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten, geeft vooral ook duidelijkheid over hun eigen situatie. En dat alleen is al waardevol genoeg voor velen.

Een groot nadeel wat genoemd wordt is dat er nog steeds profielen van heteromannen zijn te vinden en nepprofielen. Over het algemeen krijgt de datingsite vooral positieve reviews en komt het over als een oprechte dating site voor lesbische vrouwen. Zo kun je ook een aantal succesverhalen lezen van vrouwen die op leuke dates zijn geweest, oprechte verbindingen hebben gemaakt of zelfs een partner hebben ontmoet.

Wat je moet weten over Bi Love

Bi Love werd in 2010 opgericht als een datingsite voor biseksuele en lesbische vrouwen. Bi Love maakt veel gebruik van het woord bischierig: een samentrekking van de woorden biseksualiteit en nieuwsgierig, in het Engels ook wel bi-curious genoemd.

Bi Love is opgericht voor vrouwen die dus nieuwsgierig zijn naar hun biseksuele gevoelens en dit verder willen ontdekken en onderzoeken. Een groot aantal Nederlandse dames fantaseert wel eens over andere vrouwen, dus waarom zou je dit niet gaan onderzoeken in een veilige omgeving als Bi Love?

Met meer dan 60.000 leden is Bi Love goed op weg om een van de grootste datingsites voor biseksuele vrouwen te worden. De datingsite heeft de laatste jaren aardig wat geadverteerd om nieuwe leden te werven. Zo heb je advertenties en commercials voorbij zien komen in de Telegraaf en BNN. Bi Love is onderdeel van hetzelfde bedrijf als datingsites Second Love en Passie voor Twee.

bi love

Veelgestelde vragen

Voor wie is Bi Love geschikt?

Wat is de minimumleeftijd van Bi Love?

Beoordeelt Bi Love alle aanmeldingen handmatig?

Wanneer is Bi Love opgericht?

Heeft Bi Love een app?