Belangrijke overeenkomsten tussen jou en je date

Belangrijke overeenkomsten tussen jou en je date

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Als je op het internet op zoek bent naar andere singles dan wordt er ten eerste gekeken naar het uiterlijk. Als het uiterlijk bevalt dan kijkt men naar het profiel. Op het profiel wordt bekeken of er belangrijke overeenkomsten zijn. Houdt de single van dezelfde dingen als ik? Vindt de persoon hetzelfde eten lekker? Is het leven van de ander ongeveer hetzelfde? Deze vragen worden door veel mensen aan zichzelf gesteld als ze het profiel bekijken van een andere single. Deze overeenkomsten zorgen ervoor dat je makkelijk in het leven van de ander past maar het is nog geen garantie voor een goede relatie. Er zijn veel mensen die al jaren bij elkaar zijn terwijl ze helemaal geen gedeelde interesses hebben of andere overeenkomsten. Dat komt meestal doordat de personen een betere band hebben dan gedeelde interesses of andere overeenkomsten. Een voorbeeld hiervan is dat de personen dezelfde waarden hebben.

Dezelfde waarden

De waarden die iemand heeft zijn alle overtuigingen die van toepassing zijn op het leven. Voorbeelden hiervan zijn politiek, werk, levensstijl en kinderen. Als de overtuigingen van deze voorbeelden te ver uit elkaar liggen dan is de kans op slagen van de relatie niet groot. Bij een gezonde relatie gaat het erom dat beide personen min of meer dezelfde waarden hebben. Deze hoeven niet exact gelijk te zijn maar wel niet te veel afwijkend zodat het problemen oplevert. Een relatie kan door de gemeenschappelijk waarden een goede toekomst hebben terwijl de meningen en interesses ver uit elkaar kunnen liggen.

Het indelen van je tijd

Mensen hebben verschillende levens waarbij iedereen de tijd anders doorbrengt. De één ligt in het weekend elke dag tot 14.00 uur in bed terwijl de ander er vroeg uitgaat om klusjes te doen. Hoe iemand de tijd indeelt zegt veel over de persoon en het leven van de persoon. Iemand die lang in bed ligt is bijvoorbeeld minder actief dan iemand die er vroeg uit gaat. De persoon die lang in bed ligt kan echter wel tot laat in de discotheek hangen terwijl de andere vroeg naar bed gaat. De verschillen tussen het indelen van de tijd kan bepalen zijn voor het succes van een relatie.

Compromissen sluiten

Om de levens van twee personen samen te voegen moeten er compromissen worden gesloten. Dit is bijna in elke relatie nodig om de levens gezamenlijk te leven. Dat betekent niet dat één van beiden zich moet aanpassen aan de ander. Beide personen moeten zich aanpassen zodat het geven en nemen is. De mogelijkheid om compromissen te sluiten voor de relatie bepalen voor een groot deel het succes van de relatie.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Reageer