Be2

be2

  • Gratis aanmelden
  • Voor serieuze singles
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek Be2

Be2 is ooit een hele populaire datingsite geweest maar door de jaren heen is dit wat minder geworden. Het ziet zichzelf meer als een relatiebemiddelingsbureau dan een traditionele datingsite. Voor een snelle hook-up of test hoe je in de markt ligt is er geen ruimte; het draait er volledig en alleen om het vinden van een liefdesvolle relatie. Waar de dating apps het daten oppervlakkig maken wil Be2 singles kennis laten maken met betekenisvolle connecties.

Matching voor liefde

Be2 heeft de infrastructuur van een wereldse datingsite dat ondersteunt wordt door een matchingsysteem dat gebaseerd is op een geavanceerd algoritme. Het algoritme dat Be2 gebruikt is het resultaat van een ingewikkelde berekening op basis van psychologische en sociologische factoren. Of dit in werkelijkheid ook echt werkt om de liefde van je leven te vinden is nog maar de vraag. Het is echter nooit verkeerd om een iets nieuws te proberen; misschien opent het je ogen doordat je gematcht wordt met singles die je zelf niet zou kiezen.

Bezoek Be2

Een online datingsite met een indrukwekkende gebruikersdatabase dat in de miljoenen loopt kun je niet negeren. Dat is het geval met Be2. Het grote aantal leden dat de datingsite aangetrokken heeft in het verleden heeft een reden. Wat vaak gebeurt is dat succesvolle dates via mond-op-mond reclame gedeeld worden met andere singles die het vervolgens ook proberen. Dit is bij Be2 vaak het geval geweest als we over deze aantallen spreken.

Registratie

Be2 appWat bij iedere datingsite het geval is kun je je gratis aanmelden bij Be2. Dit is ook nog eens binnen een minuut geregeld. Je geeft aan waar je naar op zoek bent, vult je email adres en wachtwoord in en dan hoef je alleen nog maar je e-mail adres te verifiëren. Zodra dit achter de rug is begin je met de vragenlijst. Dit is een essentieel onderdeel van Be2 concept om je te matchen aan andere singles. Het is geen kleine vragenlijst; je wordt gevraagd om maar liefst 50 vragen te beantwoorden. Gelukkig zijn de vragen niet al te lastig en in multiple choice format. Hierdoor ben je al snel door de vragen heen.

Bezoek Be2

De vragenlijst

De vragen gaan over jezelf maar ook over je toekomstperspectieven en wat je precies in een relatie zoekt. Deze vragen zijn persoonlijk maar dat is juist de bedoeling om je goed te kunnen koppelen aan een single die bij je past. Je hoeft niet bang te zijn dat anderen je antwoorden kunnen zien. Deze worden alleen gebruikt om je te matchen en verder aan niemand anders getoond. Na het beantwoorden van de vragen worden nog een aantal basisvragen gesteld waarna je een korte introtekst kunt invullen. Voeg vervolgens nog een aantal foto’s toe waarop je op je best te zien bent. Het complete proces om lid te worden bij Be2 neemt wat in beslag; houdt daar rekening mee voor je begint.

Leden bekijken

Nadat je het proces van de aanmelding doorlopen hebt kom je terecht in het ledengedeelte. Als gratis lid zie je alleen maar wazige foto’s waar je niets aan hebt. Om de foto’s te bekijken is een betaald lidmaatschap nodig. Dit lidmaatschap is ook nodig als je wilt communiceren met de andere leden. Alle functies om berichten te versturen zijn uitgeschakeld voor de gratis leden. Met andere woorden, wordt alleen lid bij Be2 als je bereid bent om te betalen.

Be2 app

Be2 is één van de oudere datingsites; met de oprichting ruim voor de introductie van de eerste smartphone app. De oprichting vond namelijk al in 2004 plaats. In al deze jaren heeft Be2 niet alleen gewerkt aan de goede naam maar ook is de website met de tijd meegegaan. Hoewel Be2 van origine een datingsite is met alleen een website is het nu ook beschikbaar voor op de mobiele apparaten. Zo kun je Be2 benutten op je smartphone en tablet; of je nu een iPad hebt of een Android telefoon. De app is te downloaden via de Google Play Store of via de Apple App Store. De links naar de app versies van Be2 zijn ook via deze link te bekijken.