Badoo

badoo
Badoo is niet alleen een datingsite maar daar wordt het wel voornamelijk voor gebruikt. Het is voor iedereen bedoeld die andere mensen wil ontmoeten. Volgens de datingsite zelf is Badoo het ‘grootste ontdekkingsnetwerk ter wereld’. Of je nu op zoek bent naar een liefdevolle relatie, een losse date zonder verwachtingen, vriendschap of alleen chatten: het is allemaal mogelijk op de Badoo website.

Ben je op zoek naar een liefdesrelatie? Iemand om mee te daten? Zonder de druk om af te spreken, maar alleen wanneer jij dat wil? Het kan op deze andere dating app.

Bezoek deze dating app

Wat kan een gratis lid bij Badoo?

Als gratis lid kun je snel en eenvoudig een profiel aanmaken bij Badoo. Je kunt met je Facebook account inloggen waarna je foto’s kunt overnemen vanaf je Facebook account, Instagram, Google+ of vanaf je computer. Naast de foto’s kun je een profieltekst invullen en je gegevens aanvullen zodat andere singles je sneller kunnen vinden. Geef aan wat je leuk vindt en wat je zoekt. Als extra kun je je interesses invullen zodat je andere singles kunt vinden met dezelfde interesses. Als gratis member van Badoo kun je zoeken naar leden in de buurt. Dit kan op de website maar ook met de Badoo app. Je kunt gratis de profielen bekijken van andere singles in je omgeving. Als je een lid leuk vindt dan kun je de persoon liken maar je kunt ook direct een bericht versturen. Dit is allemaal gratis bij Badoo.

Badoo Match

Het kennismakingsspel

Het kennismakingsspel is één van de geliefde features van Badoo. Het brengt de missie van Badoo naar de voorgrond. Dit is waar het om draait: mensen met elkaar kennis laten maken. In een reeks met foto’s van leden kun je deze keuze maken of je ze wilt ontmoeten of niet. Het spel is afgestemd op je interesses en voorkeuren waardoor je alleen de vrijgezellen ziet die aan je eisen en wensen voldoen. Als je eindelijk de man of vrouw van je dromen tegenkomt dan kun je een Crush sturen: de ander kan dan direct je profiel bekijken.

Wat kun je met de credits?

Met credits kun je bij Badoo gebruik maken van een reeks handige features zoals je profiel bovenaan de zoekresultaten tonen (Stijg naar de top), als uitgelicht in je omgeving te vertonen, een cadeautje sturen naar je crush en vaker getoond worden in het kennismakingsspel. De credits van Badoo helpen om je populariteit te laten stijgen en op diverse manieren de aandacht te grijpen.

Superkrachten

Superkrachten zijn normaal gesproken alleen weggelegd voor superhelden (of superschurken) maar bij Badoo kun jij ze ook krijgen. Als je het maximale uit je ervaring met de datingsite wilt halen dan zorgen de Superkrachten ervoor dat je beter opvalt. Zie Badoo als een grote vijver met zwarte vissen. Met Superkrachten ben jij één van de weinige vissen met een oranje kleur. Het is echter een premium functionaliteit dat niet gratis is en waar je voor moet betalen, anders zou iedereen het doen en heeft het geen nut meer. Met Superkrachten krijg je toegang tot deze functies:

  • Je kunt zien wie jou leuk vond tijdens het kennismakingsspel.
  • Je kunt onzichtbaar door de profielen bladeren.
  • Je kunt de vorige stem ongedaan maken in het kennismakingsspel.
  • Je kunt zien welke leden jou hebben toegevoegd aan hun favorieten
  • Je kunt met de populairste en hotste leden chatten.
  • Je kunt je bericht markeren waardoor deze als eerste gelezen worden.
  • Je krijgt toegang tot een grote variatie leuke stickers die je kunt gebruiken tijdens het chatten.

Connecties

Badoo app

Uiteraard heeft Badoo een handige app waarmee je op ieder moment van de dag snel op de hoogte blijft. Binnen een handomdraai kun je inloggen, berichten versturen en profielen bekijken. De app van Badoo is gratis en toegankelijk voor vrijwel alle moderne smartphones. Zo is de app downloaden mogelijk in de app store van Apple en Google Play.

Ervaringen met Badoo

De ervaringen met Badoo zijn gemengd, hoewel je op het internet vooral de negatieve ervaringen leest. Dit geldt niet alleen voor de Badoo website, maar ook voor vrijwel iedere andere datingsite. Singles die een relatie overhouden, bezoeken de datingsite niet meer en zijn meer bezig met verliefd zijn dan met online daten. Dat is ook de reden waarom je nooit veel positieve ervaringen leest over daten op het internet.

Als het op Badoo aankomt, dan zijn er veel singles die er een relatie gevonden hebben, een vriendschap of meerdere leuke dates aan over hebben gehouden. Maar uiteraard lukt het niet iedereen. Gebruik de tips op deze website om meer succes te hebben met daten. Onze ervaringen met Badoo zijn oké, maar raden daarom deze datingsite aan:

Bekijk de datingsite die wij aanraden

Privacy

Je bepaalt zelf aan wie je je foto’s en profiel laat zien. Dit heb je volledig zelf in de hand. Uiteraard is de kans op een contact veel kleiner als je je voor de rest van de leden verstopt. Een foto vergroot de kans op een eerste contact met vele procenten. Als je toch liever anoniem te werk gaat dan is dit mogelijk. De privacy is op ieder ogenblik aan te passen in de instellingen.

Hoe werkt Badoo?

Over de Badoo datingsite

Badoo in al in 2006 opgericht door een groepje technische maar vooral slimme ondernemers. Nu ruim tien jaar later is Badoo uitgegroeid tot één van de grootste sociale netwerken van de wereld. Badoo is niet alleen in Nederland actief maar over de gehele wereld. Wereldwijd heeft Badoo meer dan 343 miljoen leden. Het is één van de snelst groeiende sociale netwerken ter wereld. Iedere dag zijn er meer dan 300.000 nieuwe aanmeldingen, worden er 350 miljoen berichten verzonden en swipen de leden alsof het leven er vanaf hangt met 12 miljard swipes per dag. Met een actieve database singles komt het bereik neer op 60 miljoen actieve gebruikers per maand. De datingsite en app zijn te gebruiken in meer dan 40 talen en het lijkt erop dat dit aantal alleen maar toeneemt gezien de groei van het netwerk.