Ashley Madison

ashley madisonNet als VictoriaMilan en Second Love richt de datingsite Ashley Madison zich specifiek op mensen die op zoek zijn naar een affaire. Misschien heb je problemen in je huidige relatie of zit je gewoonweg in een dagelijkse sleur. Bij de datingsite Ashley Madison kan je dit zeker weten opnieuw spanning vinden. En het bovendien zo anoniem doen als jij dit zelf wil. Deze site heeft veel gebruikers die allemaal voor hetzelfde komen. Je kan zelf bepalen wat je op jouw profiel wil prijsgeven, hetzelfde geldt voor de foto’s die je plaatst. Doordat Ashley Madison in opspraak is geweest betreffende het lekken van de database raden we VictoriaMilan of Second Love aan op dit moment.

Bezoek VictoriaMilan

Ashley Madison hack

In 2015 overkwam de overspelsite Ashley Madison wat niemand wil overkomen. De datingsite werd gehackt en de persoonlijke gegevens van miljoenen leden kwamen op straat te liggen1. Zoals je kunt begrijpen is dit ongewenst voor iedereen die lid was. Getrouwde mannen, bekendheden maar ook “normale” relaties werden in één klap stukgemaakt door de publicatie van de gegevens. In eerste instantie eisten de hackers dat de datingsite offline gehaald moest worden. Toen dat niet gebeurde hebben hackers de gehele database met leden online gezet. In de database kwamen 594 Nederlanders voor die slachtoffer werden door de publicatie 2. De hackers hadden geen medelijden met de gebruikers en deelden alles op het internet. De slachtoffers hebben de eigenaren van de datingsite aangeklaagd. Niet alleen omdat zij financiële schade hebben geleden maar ook omdat hun identiteit gestolen is. Ashley Madison wil voor 11,2 miljoen schikken in de zaak3.

Anoniem vreemdgaan

Je vindt informatie op de pagina zelf, en onderaan deze homepage kan je bij veelgestelde vragen veel inhoudelijke informatie geven. Voor als je meer wil weten, voordat jij je gratis bij deze website aanmeldt. Anoniem vreemdgaan is duidelijk het enige doel van deze datingsite, dus iets anders hoef je niet te verwachten. Na je gratis aanmelding krijg je meerdere mogelijkheden aangeboden. Ook bij het bekijken van een profiel kan je uit diverse opties kiezen, hiervoor heb je wel vaak een betaald account nodig. Dit werkt met bepaalde credits.

Een leuk geschenk geven

Een leuk pluspunt van Ashley Madison is de mogelijkheid om leuke geschenken te geven aan bijvoorbeeld een lid wat jij wel heel erg interessant vindt. Dit is erg originele manier om indruk op een ander te maken. Het versturen van een cadeau als aanvullende optie is uniek te noemen onder datingsites.

Ashley Madison is anoniem

Wellicht overbodig om nogmaals te noemen, maar anonimiteit is waar deze datingsite voor staat. Je kan aan leden toestemming vragen om foto’s te mogen bekijken. Dit kan jij ook voor jezelf instellen. Naast berichten sturen is chatten mogelijk. De website is wereldwijd te noemen, in meerdere landen is deze datingsite succesvol actief. Alle leden zijn 18 jaar of ouder. Om de mogelijkheden qua betalingen en credits bekijken verwijzen we opnieuw naar het stukje ‘veelgestelde vragen’, dit werkwijze wordt niet vaak bij datingswebsites ingezet. Maar biedt de gebruiker wel een account en gebruik naar eigen wens.