5 Afknappers voor mannen: waar je als vrouw op moet letten

5 Afknappers voor mannen: waar je als vrouw op moet letten

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Wat vinden mannen een afknapper? Vrouwen denken er meestal meer over na hoe ze eruit zien dan dan waar de man op kan afknappen. De vrouw kan nog zo haar best doen om er goed uit te zien, maar als ze bepaalde dingen doet die de man niet leuk vindt dan is het allemaal voor niets. Voor vrouwen is het belangrijk om te letten op de volgende punten:

1. Niet nakomen van afspraken

Kom je geregeld te laat doordat je make-up meer tijd in beslag neemt? Let er dan op dat dit niet tijdens de eerste date gebeurt. Te laat komen en afspraken afzeggen is voor mannen één van de grootste afknappers. Als je als vrouw geregeld een date op het laatste moment afzegt verwacht dan dat het niet leuk gevonden wordt. Mannen hebben er een hekel aan als ze een date hebben met een vrouw die op het laatste moment opeens afzegt. Laten we eerlijk zijn, vrouwen houden er ook niet van.

Onder druk zetten

Een man heeft niet graag een vrouw die man onder druk zet. Dit kan bijvoorbeeld met ultimatums. Ze laat de man bijvoorbeeld kiezen om met haar af te spreken of met zijn vrienden. Dit had echter voorkomen kunnen worden als ze duidelijker was geweest. De man voelt vervolgens een grote last doordat hij of haar moet laten zitten of zijn vrienden. Deze dilemma’s zijn voor veel mannen reden tot een meningsverschil. De man onder druk zetten om bepaalde keuzes te maken is een afknapper voor veel mannen.

De man al het werk laten doen

Het is normaal voor de man om de eerste stap te zetten maar dat betekent niet dat hij altijd het contact moet initiëren. Het moet van beide kanten komen. Stuurt de man altijd het eerste bericht? Dan kan hem dit gaan irriteren, alsof hij niet belangrijk genoeg is. Hetzelfde geldt voor het voorstel om af te spreken. De man kan het begrijpen als het de eerste keren alleen van hem komt maar verwacht wel dat de vrouw op een gegeven moment initiatief neemt.

De man veranderen

Vind je dat de man zich niet kleedt zoals jij het graag ziet? Accepteer dan dat dit de man is die je gekozen hebt. Je moet hem niet willen veranderen. Er zijn vrouwen die de man willen veranderen zodat de man beter bij haar past. Dit kan gaan om de vrienden van de man maar ook over de manieren of de manier hoe de man zich kleedt. Vrouwen die een man willen veranderen zijn een afknapper voor mannen. Niemand vindt het leuk dat iemand anders de regels bepaalt.

Spelletjes

Een man heeft graag een vrouw die vertelt wat haar dwars zit. Mannen houden niet van de spelletjes die veel vrouwen spelen om de zin te krijgen. Als de vrouw bijvoorbeeld zegt dat iets goed is en later uitbarst in tranen omdat het niet goed was dan is dit een grote afknapper voor mannen. Mannen horen liever direct wat er aan de hand is zodat het niet te laat is. Als iets eenmaal gebeurt is en er achteraf over gezeurd wordt is een afknapper voor mannen.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven