Adam4Adam

adam4adamEén van de oudste gay datingsites ter wereld is Adam4Adam. Met miljoenen actieve leden vecht de dating app tegen andere grote partijen om de plek aan de top te behouden. Door de gratis opties en de grote gebruikersaantallen is Adam4Adam nog altijd een plek waar je als bi, gay of nieuwsgierige man terecht kunt. Nu het ook als app beschikbaar is kun je nog eenvoudiger met je contacten praten. Hoewel Adam4Adam een groot gebruikersaantal heeft zijn het grotendeels gebruikers uit de Verenigde Staten en de UK die de app gebruiken. Voor een gay datingsite voor Nederlandse mannen is Gaybuddy waarschijnlijk een betere optie.

Bezoek Gaybuddy

Voor wie het?

Adam4Adam ontmoetAls heteroseksueel heb je er niet veel te zoeken. Deze dating app is bedoeld als ontmoetingsplek voor de gay gemeenschap. Als je bi bent dan ben je er ook welkom maar ook als je je voorkeuren nog aan het ontdekken bent. Misschien dat het juist vooral voor deze laatste groep gebruikers interessant is om het water te testen. Het gebruik van Adam4Adam is namelijk redelijk anoniem waardoor je zonder dat iemand erachter komt contacten met andere mannen kunt aangaan. Wat je er precies wilt doen maakt verder niet uit. Je kunt er een relatie proberen te vinden maar de meeste leden zijn er voor de seksontmoetingen, no strings attached relaties en de entertainment dat het met zich meebrengt.

Wat kun je er doen?

De meest gebruikte functie van de Adam4Adam app is de radar. Dit is de plek waar je op zoek kunt naar andere Adam’s. De lijst met profielen toont je de leden die dicht bij je in de buurt zijn. Welke profielen je te zien krijgt kun je instellen in de voorkeuren. Je hebt er immers weinig aan dat leden wonend aan de andere kant van de wereld getoond worden als je iemand bij je in de buurt zoekt. Zodra je op een profiel klikt dan wordt het volledige profiel getoond waarna je direct contact kunt opnemen.

Als gratis lid kun je onbeperkt berichten versturen en ontvangen, ongelimiteerd profielen bekijken in de grid en privéfoto’s delen en ontvangen. Je kunt bovendien zien wie je profiel bezocht heeft en zoeken op verschillende eigenschappen. Om de app volledig advertentievrij te gebruiken is het mogelijk om te doneren. Dit verwijdert alle advertenties zodat je daar geen last meer van hebt. Adam4Adam is een app waar je visueel nogal te maken krijgt met expliciete beelden. Zo kun je op allerlei manieren geconfronteerd worden met pornografie en seksuele foto’s.

Dating app

Adam4Adam was ooit één van de grootste community’s dat alleen via een website bereikbaar was maar ook deze chatsite is met de tijd meegegaan. A4A, wat de afkorting is voor Adam4Adam, is nu ook beschikbaar per app en verkrijgbaar in de app stores voor smartphones en tablets. Met de app binnen handbereik mis je nooit een bericht en blijf je de gehele dag op de hoogte van de allerlaatste meldingen.

google playapp store

De historie

Adam4Adam draait al heel wat jaren mee in de online dating scene. De datingsite is al in 2003 opgericht, toen dating apps nog helemaal niet bestonden. Inmiddels zijn we ruim 15 jaar verder en nog steeds zijn er veel actieve gebruikers. Het is misschien niet de mooiste dating app die beschikbaar is maar voor de meeste gebruikers is dat ook niet nodig, zolang het maar grotendeels gratis is. Hoewel foto’s met naaktheid streng verboden zijn kom je deze nog steeds tegen op de dating app. Je komt er waarschijnlijk niet snel de liefde van je leven tegen maar als je op zoek naar seks bent dan zou dit wel eens de plek kunnen zijn waar je uren kunt vertoeven.