6 Mythes over online daten die niet waar zijn

6 Mythes over online daten die niet waar zijn

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Iemand ontmoeten via het internet is tegenwoordig niet meer opmerkelijk of vreemd. Het is heel normaal om via het internet contact te hebben met andere singles. Elk jaar stijgt het aantal singles op het internet dat op zoek is naar een date of relatie. Toch zijn er nog steeds mythes die de ronde doen over online daten. Dit zijn enkele mythes over online daten die niet waar zijn.

Veel praten maar geen dates

Mensen die online daten voor het eerst proberen spreken niet snel af. Als je doorhebt dat iemand veel te voorzichtig is of zelfs excuses maakt om maar niet af te spreken dan is het tijd om door te gaan naar een andere single. Dit betekent niet dat alles singles zo zijn. Miljoenen singles wereldwijd spreken iedere maand af na een succesvol gesprek op een dating app.

Het is om te schamen

Het is geen 1995 meer; online daten is niet meer iets om je voor te schamen. Doordat het online daten door zoveel mensen wordt gedaan is het uit de taboe sfeer gehaald. Het is niet meer iets om voor te schamen. De naam van online daten is veel verbeterd in de afgelopen jaren zodat er niets te schamen valt als je online een liefje zoekt.

Aardige mannen en vrouwen eindigen laatst

Het gaat niet alleen om het uiterlijk. Het helft, maar het is niet de doorslaggevende factor. Bij een datingsite worden persoonlijke gegevens en interesses ingevuld op het profiel. Voor veel singles is deze informatie belangrijker dan alleen de foto’s zonder extra informatie. Uit onderzoek is gebleken dat singles veel meer waarde hechten aan humor en eerlijkheid dan aan het uiterlijk.

Er zijn alleen maar leugenaars

Veel mensen denken dat er alleen maar leugenaars op de datingsites zijn. Dit komt door de slechte verhalen over personen die een andere identiteit aannemen om iemand op te lichten. Als je echter de leden bekijkt dan zitten er niet veel van zulke leugenaars en oplichters bij. Dit komt doordat de datingsites zelf in opstand zijn gekomen tegen deze leugenaars en er alles aan doen om de toegang te verbieden voor deze groep mensen. Alle datingsites die vandaag de dag populair zijn controleren de profielen handmatig op echtheid.

Het is alleen maar oppervlakkig

Dat is niet het geval. Misschien als je het over Tinder hebt, maar Tinder is niet de enige dating app. De meeste singles zoeken naar iemand met dezelfde interesses, niet het mooiste uiterlijk. De gesprekken kunnen erg diepgaand zijn en verre van oppervlakkig. Dit zorgt voor een goede band die in het verleden al heel vaak tot een relatie heeft geleid.

Het is duur

Online daten hoeft niet duur te zijn. Veel datingsites zijn gratis om lid te worden waarna je zonder enige kosten te maken op zoek kunt gaan naar andere singles. Gratis en voor niets. Je hoeft geen enkele cent uit te geven om lid te worden op deze websites. Als de betaalde datingsites vermijdt dan hoeft online daten niet veel of zelfs helemaal geen geld te kosten.

6 Mythes over online daten die niet waar zijn
4.5 (90%) 2 stemmen

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven