50liefde

50liefde

  • Gratis aanmelden
  • Voor een serieuze relatie
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek 50liefde

Iedereen heeft zijn of haar hele leven lang liefde nodig. Liefde kent dan ook geen leeftijd. Datingsite 50liefde is er speciaal voor 50 plussers. En dan niet alleen om nieuwe liefdes te vinden, maar ook om mensen in deze leeftijdscategorie met in elkaar te brengen om nieuwe vriendschappen te vinden. Een ideale manier om laagdrempelig gelijkgestemden te vinden.

Enkele punten van 50liefde

Op deze datingsite kan je gebruik maken van een chatbox en een leuke matchgame. Het is een gebruiksvriendelijke website. Mogelijk is het een klein nadeel dat de site iets wat kleinschalig is dan concurrenten. Maar je kan jezelf gratis aanmelden. Zo is het mogelijk om uit te zoeken of deze manier van contact zoeken iets voor jou is, zonder dat het je iets kost.

Bezoek 50liefde

Een gratis account

Na de aanmelding kun je gelijk van vele functies gebruik maken. Je kan zien wie er online is, en recente activiteiten lezen. Er zijn partnervoorstellen die je kan bekijken en beperkt de matchgame spelen. Via zoekpunten en criteria kan je een nieuwe match zoeken, en profielfoto’s bekijken. Tevens kan je profielen bezoeken en lezen, of iemand en smiley sturen. Tip: De accounts met een profielfoto worden drie keer zo vaak bezocht, zorg er daarom voor dat je een leuke en recente foto van jezelf plaatst.

Zoekfunctie is uitgebreid

Er is een handige zoekfunctie, waarmee je direct nieuwe matches vindt. Je kan zoeken op regio, op leeftijd, op online zijn op dat moment, en op het vinden van iemand met profielfoto. Tevens is het mogelijk om op naam te zoeken, bijvoorbeeld om iemand terug te vinden op een later moment.

Spelenderwijs contact maken

Met de functie ‘matchgame’ kan je een leuke game spelen. Je krijgt een profielfoto met de persoonsnaam te zien, je kan dan klikken op een vinkje of een kruisje. Bij het geven van een vinkje, krijgt de ander een melding. En bij een kruisje gebeurt er verder niets.

Over de website zelf

Deze pagina is met name geliefd vanwege het gebruiksgemak. De datingsite is erg gemakkelijk in gebruik, door bijvoorbeeld de duidelijke knoppen en gebruiksvriendelijke navigatie. Je kan gemakkelijk in contact komen met andere leden, die zich in dezelfde levensfase bevinden. Je vindt op de website diverse datingstips en informatie van en door leeftijdsgenoten. En bij de inschrijving kan jezelf kiezen hoeveel informatie je wil geven. Geen kleine lettertjes bij deze datingsite, en ook veiligheid van gebruikers staat hoog in het vaandel.

Liefde is geen toeval

En kom je er niet helemaal aan uit dan kan je altijd contact opnemen met de goede klantenservice, welke graag advies op maat aan je geeft. Ook kan je als je iets niet vertrouwd dit bij de klantenservice rapporteren. En wil je gaan betalen voor je account; bij het duurste abonnement geven ze een 100% contactgarantie. Zoals de site zegt: “Liefde is geen toeval.” Kom uit je comfortzone en waag je kansen (kosteloos) op deze datingsite.