5 Succesvolle tips voor het kiezen van een eerste date locatie

5 Succesvolle tips voor het kiezen van een eerste date locatie

  • 05 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

date man

De eerste date is voor veel mensen een spannend moment. De meeste singles gaan op pad naar de eerste date met zwetende handen en een nerveus gevoel. Welke locatie je hebt gekozen voor de eerste date kan de stress verminderen maar ook erger maken. Zo is wat je doet op de eerste date geen makkelijke keuze. Om te voorkomen dat je nog meer stress hebt op de eerste date zijn er deze 5 tips die je kunnen helpen

Kies een locatie waar je kunt praten

Een date is ervoor bedoel om elkaar te leren kennen. Dit doe je uiteraard door met elkaar te praten. Als je een eerste date locatie aan het bedenken bent dan is het belangrijk dat er een ruimte is waar je rustig kunt praten. In de bioscoop is een gesprek niet mogelijk en in een discotheek moet je waarschijnlijk schreeuwen om elkaar te verstaan. Een locatie waar je ongestoord kunt praten is essentieel tijdens een eerste date. Hoe kun je immers iemand leren kennen als je geen gesprek kunt voeren op de eerste date?

Niet te formeel

Een locatie waar je verkleed moet gaan of een pak (of jurk) moet dragen is niet geschikt voor een eerste date. Wie wil er immers afspreken op een plek waar je niet helemaal jezelf kunt zijn? Niemand houdt daarvan, al helemaal niet tijdens een eerste date. Er is al spanning genoeg en een oncomfortabele outfit zorgt alleen maar voor meer spanning. Bewaar deze locatie voor één van de volgende dates. Kies een locatie waar je comfortabele kleding kunt dragen zodat je je meer op je gemak voelt.

Makkelijk te vinden

Het spreekt voor zich maar de locatie moet makkelijk te vinden zijn. Je hebt er immers niets aan dat je date veel te laat aankomt of het helemaal niet kan vinden. Dit betekent niet verstopt in een groot bos of een andere locatie waar een kaart voor nodig is om te vinden. Als de eerste date een succes is geweest dan kun je nog altijd je date een keer meenemen naar de unieke maar moeilijk bereikbare locatie.

Tijd om te praten

Zoals gezegd, de date gaat erom dat je met elkaar kunt praten. Toch kiezen sommige singles ervoor om een actieve date te doen waarbij je elkaar bijna niet spreekt. Er is niets mis met een actieve date maar het moet er niet toe leiden dat er vrijwel geen tijd is om te praten. Een gesprek is essentieel tijdens een eerste date. Als je een locatie kiest met een activiteit zorg er dan voor dat er na afloop tijd is om te praten.

Betaalbaar

De eerste date hoeft niet veel te kosten. Het gaat er niet om dat je laat zien hoeveel je te besteden hebt. Een eerste date betekent ook niet dat je al je geld moet spenderen voor de beste locatie. Iedereen wil indruk maken op de date maar dat doe je niet met de duurste locatie die je kunt bedenken. Bewaar je geld voor latere dates als de eerste date een succes is geweest. Kies al helemaal geen dure date als je verwacht dat de ander betaalt.

Weet je niet wat je moet doen op de eerste date? We hebben een lijst met eerste date ideeen opgesteld zodat je eenvoudig kunt kiezen wat je wilt doen op de eerste date.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven