5 Manieren om te weten of de eerste date een succes was

5 Manieren om te weten of de eerste date een succes was

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

De eerste date is voor iedereen spannend zodat het moeilijk is om te bepalen of het goed gegaan is. Er is veel verteld en er zijn verhalen over en weer gedeeld. Je denkt nog na over wat je allemaal gezegd hebt en hoe de ander gereageerd heeft. Wat is er ook precies weer verteld door beiden? Het is logisch dat je niet meer alles weet. Dat is ook niet nodig om erachter te komen of het een succes was. Door de volgende tekenen kun je erachter komen of het goed gegaan is.

Er is interesse van beide kanten

Tijdens een eerste date stellen beiden vragen aan elkaar. Als je merkt dat de ander niet veel vragen aan je stelt dan is het mogelijk dat deze niet echt interesse in je heeft. Hetzelfde is het geval als de date niet veel verteld en jou aan het woord laat. Tijdens een eerste date moet je de ander een kans geven omdat het niet altijd zichtbaar is hoeveel spanning de ander heeft.

Je bent enthousiast

Als je een leuke date hebt gehad en je vond de ander leuk dan ben je enthousiast. Je wil dan ook graag op een tweede date en je kunt niet wachten tot het zover is. Je denkt al na over de kleren die je gaat dragen of wat je met de date gaat doen. Als je niet zoveel zin hebt in de tweede date dan weet je dat het beter is om niet naar de tweede date te gaan en af te zeggen.

Het voelt goed

De eerste dates zijn voor veel mensen lastig. Het gesprek verloopt niet altijd vloeiend doordat je elkaar nog niet goed kent. In gedachten zijn beiden ook bezig met andere zaken. Er komt veel op je af tijdens de eerste date. Het komt echter voor dat wat er ook gebeurt hoe gewoon goed voelt. Het gesprek verloopt op een natuurlijke manier en je voelt je al snel mee op je gemak. Dit is een teken dat de date een succes was.

Het einde wordt verlengd

Als beiden de date willen verlengen dan weet je dat het goed zit. Het is een positief teken dat beide de date leuk vinden. Dit kan bijvoorbeeld een tweede kopje koffie zijn na het eten. Beiden willen dan meer tijd met elkaar doorbrengen. Een persoon die de date wil inkorten heeft waarschijnlijk geen interesse.

Na de date

Het is normaal dat één van de twee contact opneemt met de ander over de date. Degene met de meeste interesse legt doorgaans het eerste contact na de eerste date. Daarin wordt de persoon bedankt voor de date en mogelijk ook een suggestie gedaan voor een tweede date. Als er een lange tijd geen contact is na de eerste date dan is het mogelijk dat er geen interesse is. Iemand die interesse heeft wil normaal gesproken zo snel mogelijk de tweede date inplannen.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven