5 Dingen die je niet moet doen als je om je relatie geeft

5 Dingen die je niet moet doen als je om je relatie geeft

  • 09 mrt 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Een liefdevolle relatie onderhouden vraagt om meer dan een gezonde dosis geluk. Iedere dag heeft de relatie aandacht nodig door gezonde gewoontes in te bouwen. Een kus voor je naar je werk vertrekt en een liefdevol woordje voor je gaat slapen; het zijn kleine voorbeelden waarmee je de relatie onderhoudt. Hoe simpel dit ook klinkt er zijn veel relaties die niet gaan zoals iedereen hoopt. Als je om je relatie geeft dan zijn er aantal dingen die je beter niet kunt doen.

Klagen tegen vrienden of familie

Als je iets niet aan de relatie bevalt dan is het verstandig om dit eerst met je partner te bespreken. Dit heeft het meer effect dan het met vrienden of familie te bespreken. Het gevaar in anderen bij de relatie te betrekken is dat er negatieve ideeën gegeven kunnen worden die desastreus voor de relatie kunnen zijn.

Met andere relaties vergelijken

Bij de buren is het gras altijd groener, hoe hard je ook je best doet op je eigen gazon. Het vergelijken met anderen is onrealistisch aangezien iedereen anders is. Wees wie je bent en accepteer de ander voor wie hij of zij is. Alleen dan is het mogelijk om je zeker te voelen over je eigen relatie.

De ander altijd de schuld geven

Het woord “altijd” is niet gezond voor een relatie. Het is één van de woorden die in veel meningsverschillen gebruikt wordt maar vaak zonder het besef wat voor indruk het achter laat. In een gezonde relatie is het niet nodig om de ander de schuld te geven voor de eigen problemen.

De financiën negeren

De geldzaken zijn een belangrijke oorzaak van ruzies als het er niet goed voor staat.
Financiële stress eist een tol op een relatie als het te lang aanhoudt. Voorkom dat beiden in de relatie geen aandacht besteden aan de geldzaken. Communiceren over betalingen, financiële verplichtingen en inkomsten is essentieel om ruzies over geld te voorkomen. Negeren maakt het vaak alleen maar erger.

De ander onder druk zetten

In een gezonde relatie wordt de partner ondersteund en niet onder druk gezet. Iemand onder druk zetten heeft het averechtse effect waardoor het vaak niet beter gaat maar slechter. Als de partner geen werk heeft dan kun je zeuren tot er weer een sollicitatiebrief de deur uit is maar je kunt ook actief helpen met zoeken naar geschikte vacatures. Ondersteuning werkt veel beter om iemand te motiveren dan onder druk te zetten.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Reageer