40PlusRelatie

40plusrelatie

  • Gratis aanmelden
  • Voor een serieuze relatie
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek 40PlusRelatie

De Nederlandse samenleving vergrijst steeds meer en hoewel we bij 40 jaar nou niet meteen over vergrijzing willen spreken, zijn er wel steeds meer mensen boven de 40 jaar die vrijgezel zijn, maar toch een partner willen vinden. Ook voor die mensen bestaan speciale websites en één van de meest gebruikte sites in Nederland is die van 40PlusRelatie. Al moeten we hier niet zozeer over een website spreken, want 40PlusRelatie is veel meer dan alleen een website.

In onze review over 40PlusRelatie gaan we het namelijk met je hebben over de alternatieve aanpak van dit datingbureau. Ze hebben inderdaad wel een website, maar de aanpak van 40PlusRelatie is anders dan je gewend bent van de meeste websites en apps op de markt. Daarom vertellen we je meer over voor wie 40PlusRelatie is, hoe het werkt en wat de tarieven zijn. Na deze review kun je voor jezelf bepalen of 40PlusRelatie bij jou past of niet.

Voor de 40-plusser

We maken met z’n allen steeds meer gebruik van de online websites en apps om een date te vinden en bij veel mensen begint de zoektocht naar een nieuwe partner ook via het internet. Dat geldt onder meer voor jongeren tussen de 25 en 40 jaar, want een hoop dating platforms zijn op deze doelgroep gericht. Ook mensen boven die leeftijd begeven zich steeds vaker op het internet en de website 40PlusRelatie zorgt sinds een paar jaar voor een compleet platform die speciaal is bedoeld voor mensen van 40 jaar en ouder die op zoek zijn naar een date, of in veel gevallen, op zoek zijn naar een relatie.

Voor deze doelgroep valt te zeggen dat het grotendeels gaat om mensen die hun acties eerst goed evalueren en minder trek hebben in impulsieve en kortstondige ontmoetingen. 40PlusRelatie gaat daarom serieus te werk en daarin onderscheidt deze aanbieder zich ten opzichte van veel andere platforms.

Bezoek 40PlusRelatie

Hoe werkt het?

Steeds meer Nederlanders zijn boven de 40 jaar én single. Je kunt 40 Plus Relatie het beste zien als een bemiddelingsplatform die is opgericht voor deze doelgroep. Dat gebeurt in dit geval niet door een website te bieden waar je als single zelf mag bepalen wat je doet, maar waar serieus en gericht wordt gewerkt. Om die reden werkt 40PlusRelatie met speciale relatie consulenten die jarenlang ervaring hebben in het bemiddelen van relaties. Daarmee kun je 40PlusRelatie dus ook zien als een relatiebureau die ook het internet inzet.

Door de bemiddeling via consulenten ga je als vrijgezel zelf niet actief op zoek naar een partner. Wel zijn er contactadvertenties waarin je interesse kan tonen en bij wederzijdse interesse zullen jullie aan elkaar worden gekoppeld. Toch speelt de consulent altijd een speciale rol hierin.

Voor relaties in plaats van kortstondige dates

Een van de belangrijkste voordelen van deze methode is dat 40PlusRelatie een langetermijnvisie heeft in plaats van kortstondige contacten zoals bijvoorbeeld datingsites. Het aanmelden bij 40 Plus Relatie gebeurt via de website, maar via de consulent uit jouw regio zal een intakegesprek volgen. Dat wordt face-to-face gedaan. Samen word jouw profiel ingevuld en bekeken waar jouw interesses liggen. Uiteraard met als doel om op korte termijn een partner voor jou te vinden, zonder daarbij overhaast te werk te gaan.

40PlusRelatie lieversamen

Prijzen

De prijzen liggen niet laag bij 40PlusRelatie en dat heeft alles te maken met het feit dat er bij dit bureau met een andere aanpak wordt gewerkt dat bij reguliere dating-websites. Je betaalt hier namelijk voor relatiebemiddeling en niet zozeer voor het gebruiken van een website. Dat zorgt voor de volgende tarieven:

  • Inschrijfgeld: €175.
  • 12 maanden bemiddeling: €79 per maand.

Dat lijkt in eerste instantie een vrij dure dienst, maar je moet niet vergeten dat we het hier hebben over een persoonlijke service waarbij consulenten aan jou worden gekoppeld.

Persoonlijke bemiddeling

40PlusRelatie werkt met een website waar contactadvertenties op staan inclusief een profielomschrijving en de consulent die aan de contactadvertentie is gekoppeld. Dat zorgt ervoor dat de website een persoonlijke touch krijgt en anders is dan andere sites en apps waarbij de nadruk ligt op oppervlakkig swipen en korte contacten. 40PlusRelatie beschikt om die reden dan ook niet over een app.

Jouw persoonlijke consulent gaat voor je op zoek. Daarmee wordt het internet gecombineerd met de persoonlijke bemiddeld van een consulent, maar uiteindelijk staat het persoonlijke contact wel voorop bij 40 Plus Relatie.

Bezoek 40PlusRelatie

Is het betrouwbaar?

40 Plus Relatie is inmiddels alweer 15 jaar actief in de wereld van relatiebemiddeling en daarin is het zeer bedreven in de leeftijdsgroep tussen 40 en 80 jaar. Ook is het lid van de branchevereniging Relatiebemiddeling met het Singles keurmerk. Dat biedt geen garanties, maar het toont wel aan dat dit bedrijf serieus omspringt met haar klantenkring, en de diensten die het aanbiedt. De jarenlange ervaring is daar wat ons betreft ook een goed voorbeeld van.

Alle consulenten die bij 40PlusRelatie werkzaam zijn, worden streng gescreend en beschikken over veel ervaring in deze branche. Alle aanmeldingen worden handmatig gecontroleerd en omdat er enkel betalende leden zijn, zul je hier geen frauduleuze profielen aantreffen. Ook daarmee onderscheidt 40PlusRelatie zich van andere aanbieders.

Het grootste relatiebureau voor singles vanaf 40 jaar in Nederland en België.

Wat je nog meer moet weten

Oprichtster Yvonne van Dinten heeft meer dan 20 jaar ervaring in de datingbranche en dat heeft zich onder meer uitgemond in het relatiebureau 40PlusRelatie. Mede dankzij de jarenlange ervaring van de oprichter is 40PlusRelatie erin geslaagd om uit te groeien tot een stabiele datingbureau met in dit geval een doelgroep die tussen de 40 en 80 jaar ligt. Naast 40PlusRelatie heeft Yvonne van Dinten ook 60 Plus Relatie gelanceerd en zijn haar projecten breeduit gemeten in de verschillende Nederlandse media.

Sinds januari 2019 is 40PlusRelatie in andere handen gekomen, maar de oprichter blijft verbonden als adviseur. Door onderscheid te maken tussen een 40PlusRelatie en 60PlusRelatie proberen de eigenaren van de websites voor iets meer nuances te zorgen, omdat 40+ veel te breed is.