4 Redenen waarom daten ook in de winter kan

4 Redenen waarom daten ook in de winter kan

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

In de winter wordt er minder gedatet dan in de zomer. Niet omdat omdat iedereen wat minder goed gestemd is als in de zomer maar ook omdat het simpelweg kouder is. De redenen daarvoor zijn vooral toe te wijzen aan de kou in de wintermaanden waarbij het moeilijker is om dates te plannen. De zomer brengt meer spanning met zich mee omdat er dan veel meer mogelijk is. Mensen zitten dan vaak beter in hun vel dan in de winter. Toch kan de winter leuke voordelen hebben voor het daten. Dit zijn de vier belangrijkste redenen waarom daten ook prima in de winter kan en niet alleen in de zomer.

Je hebt minder maar ook andere keuzes

In de winter heb je minder keuzes om iets te gaan doen met je date. Dat betekent niet dat er helemaal geen keuze is. De keuze is zelfs groot, alleen zijn de keuzes anders dan in de zomer. Doordat het buiten kouder is moet je creatief zijn om toch een leuke date te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld in het donker gaan schaatsen op een romantisch verlichte schaatsbaan. Dit soort dates zijn uniek en zijn anders dan andere dates. In de winter kun je dates verzinnen die alleen in de winter mogelijk zijn. De kou en sneeuw zijn twee zaken die prima gecombineerd kunnen worden met een bezoek aan een kerstmarkt. Met een warme jas en handschoenen is het vaak goed te doen, en anders is nog altijd glühwein om je snel op te waren.

Je kunt geld besparen

In de zomer gebeurt het meest. Ieder weekend een festival, vakanties, weekendjes weg en noem het maar op. De zomermaanden zijn actieve periodes waarin het verdiende geld binnen korte tijd opgemaakt. Een reden waarom daten in de winter ook kan is dat je eenvoudig geld kunt besparen. Doordat het buiten kouder is vinden de dates vaker binnen plaats, bijvoorbeeld bij jou of je date thuis. Dit betekent dat je je date ook bij je thuis kunt uitnodigen voor een gezellige avond. Je kunt bijvoorbeeld samen koken en vervolgens een dvd bekijken. Dit is goedkoper dan uit eten met je date om daarna een bioscoop te pakken.

Je komt sneller dichterbij elkaar

Mocht je een date buitenshuis kiezen dan is er altijd de kou. Hoewel dit misschien een nadeel is kan het ook een voordeel zijn. Je bent namelijk sneller in staat om dichter tot elkaar te komen. Als het buiten kouder is dan kruip je sneller naar elkaar toe om warm te blijven. De kou nodigt iedereen uit om te knuffelen.

Sneeuw en romantiek

De winter maakt bij veel mensen romantische gevoelens los. Als je het over een romantische periode van het jaar hebt dan denkt vrijwel iedereen aan de laatste weken van het jaar, rond kerst. Dit zijn de dagen die romantisch doorgebracht worden; lekker warm binnen voor de kachel met een kop chocomelk. Dit gevoel kun je niet evenaren in de zomer. Als je samen een wandeling maakt door een besneeuwde omgeving dan is de romantiek dichtbij. De sneeuwvlokken die neerdalen op de witte grond, de witte bomen en straten geven allen een warm en romantisch gevoel.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven