10 Niet te missen dating tips voor mannen

10 Niet te missen dating tips voor mannen

  • 01 sep 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Een date is het resultaat van veel berichten over en weer. Het is voor beide personen spannend om de ander in het echt te zien. Daar moet je je goed op voorbereiden. Je krijgt immers nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Het is daarom belangrijk om het beste van jezelf te laten zien. Hoe doe je dat? Met deze tips kom je al een eind op weg.

Neem een bad of douche

Eén van de slechte dingen die je kunt doen als je naar een date gaat is je niet wassen. Voor vrouwen is de verzorgdheid van een man belangrijk. Dan kun je natuurlijk niet naar een date gaan zonder je te scheren en naar zweet te ruiken. Tijdens de date beoordeeld de vrouw je verzorgdheid. Dat doen mannen immers ook. Poets ook je tanden goed en doe een lekker luchtje op. Een slechte adem of een stinkende lichaamsgeur zijn voor veel mensen een afknapper.

Op tijd komen

Het is belangrijk om niet te laat te komen voor je date. Dit geeft de verkeerde impressie. De ander kan denken dat je haar hebt laten zitten. Als je niet op tijd komt dan denkt ze dat je de date niet zo belangrijk vindt. Anders was je toch wel ruim op tijd van huis gegaan? Te laat komen wordt nooit gewaardeerd. Bereid je daarom ruim op tijd voor zodat je alle tijd en rust hebt. Houdt rekening met vertragingen zodat je niet te laat komt.

Goede manieren

Laat je goede manieren zien door de vrouw voor te laten gaan. Doe de deur voor haar open en wacht tot ze door de deur is. Betaal de rekening van de eerste date en geef haar niet de kans om de rekening te betalen of het erover te hebben. Dit zijn maar kleine dingen die voor de vrouw veel betekenen. Wees altijd aardig tegen de vrouw in het openbaar en laat zien dat ze speciaal voor je is.

Geef complimenten

Geef de vrouw direct een compliment wanneer je haar voor het eerst ziet. Dit geeft de vrouw een goed gevoel over haar zelf. Houdt dit vol gedurende de date door zo nu en dan een compliment te geven. Een vrouw vindt het fijn om complimenten te krijgen. Geef echter niet meer dan drie of vier goed doordachte complimenten zodat je niet onzeker overkomt.

Luister en stel vragen

Niemand zit erop te wachten om de hele avond naar iemand te luisteren die alleen maar over zichzelf praat. Vraag daarom ook door op wat de ander te zeggen heeft. Deze lijst met vragen voor je date kunnen je hierbij helpen. Door over jezelf te praten leer je maar heel weinig over de ander. Het geeft ook aan dat je oprecht interesse in de persoon hebt. Laat de vrouw meer praten dan jezelf.

Bereid je voor op het gesprek

Als je voor de eerste keer afspreekt met je date dan wil je niet dat je zonder woorden komt te zitten. Een lange stilte waarbij beiden niet te zeggen hebben is vervelend maar ook onnodig. Door je voor te bereiden op het gesprek kun je stiltes voorkomen. Denk van tevoren over je date na en wat je wilt weten over haar. Door actief met de voorbereiding bezig te zijn heb je meer vragen die je kunt stellen op een date. Het vinden van een goede vraag tijdens het gesprek is niet altijd makkelijk. In een situatie van een eerste date is dit nog moeilijker.

Vraag wat je wilt weten

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie dan zijn er bepaalde zaken die jij belangrijk vindt en wat je wilt zien in een relatie. Je wil dan graag weten of de ander hetzelfde beeld heeft of heel wat anders. Hier kun je achter komen door de goede vragen te stellen. Dit zijn enkele vragen die je kunt stellen om meer te weten te komen over de andere persoon.

Betaal voor de date

Het is nooit een verkeerd idee om als man voor te stellen om te betalen voor de date. Er zijn nog steeds veel vrouwen die graag willen dat de man betaalt. Het is niet ouderwets maar een teken van mannelijkheid. Voor mannen is het daarom verstandig om het voorstel te doen om de date te betalen. Als een vrouw voorstelt om de kosten te delen dan kun je hierin meegaan of voorstellen dat de vrouw de tweede date betaalt als ze dat graag wil. Laat vooraf weten dat je voor de date wilt betalen om misverstanden te voorkomen.

Kus ter afsluiting

Sommige vrouwen willen niet op de eerste date kussen terwijl andere vrouwen teleurgesteld zijn als een man het niet probeert. Het is daarom moeilijk om te bepalen of een kus ter afsluiting geschikt is. Er is geen goed antwoord hierop. Dit verschilt per persoon. Je kunt echter veel informatie uit de lichaamstaal halen en wat de persoon zegt. Als je het gevoel hebt dat de vrouw je leuk vindt dan kun je het proberen. Mocht je niet zeker zijn of de vrouw gekust wil worden dan is een knuffel een betere optie.

Afsluiten van de avond

Er zijn verschillende manieren om de avond af te sluiten. Als er gekust is dan is van beide kanten meer duidelijkheid over hoe de avond verlopen is. Dat is echter niet altijd het geval. Zonder een kus als afsluiting is er van beide kanten minder zekerheid over hoe de avond verlopen is. Soms is het ook moeilijk om te bepalen of een kus op de eerste date kan. Laat de vrouw weten dat je graag nog een keer wilt afspreken als je haar leuk vindt. Je geeft de vrouw hiermee duidelijkheid en een goed gevoel als het gevoel wederzijds is. Zeg niet dat je de vrouw nog belt als je dit niet gaat doen. Een goedenavond met een lach waarna je wegloopt is dan een betere keuze.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven